Sekcija kovinarjev - ugodnosti pri pripravi tehnične dokumentacije in certificiranju proizvodnje v skladu s SIST EN 1090-1

S  1.7.2014 bo obvezno CE označevanje jeklenih in aluminijastih konstrukcij. Ključni pogoj, da lahko proizvajalec jeklene konstrukcije označi proizvod z oznako CE, je, da ima vzpostavljen in certificiran sistem kontrole proizvodnje.

Da bi svojim članom čim bolj olajšali zahtevni pristop pri pripravi tehnične dokumentacije in certificiranju proizvodnje v skladu s standardom SIST EN 1090-1 ter jim predvsem omogočili cenovno čim ugodnejšo izvedbo, je Sekcija kovinarjev pri OZS članom OZS omogočila, da s pomočjo kartice Mozaika podjetnih pri tem koristijo dogovorjene ugodnosti.

Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

 

 

Pri pripravi tehnične dokumentacije lahko tako s kartico Mozaik podjetnih koristite popust podjetja GOMONT Gorazd Bratož s.p., pri certificiranju proizvodnje pa kartica ugodnosti prinaša ugodnosti pri dvema priglašenima organoma za certificiranje, ki sta Q-TECHNA d.o.o. in Institut za varilstvo d.o.o..

Opomba: Na trgu lahko člani po želji oz. glede na lasten interes prosto izbirate med različnimi potencialnimi ponudniki za izdelavo tehničnih dokumentacij in tudi med ostalimi priglašenimi organi za certificiranje (npr. Bureau Veritas, TÜV SÜD, IMK)  

Ceniki podjetij: GOMONT, Q-TECHNA in Institut za varilstvo in vse ostale informacije si lahko ogledate na spletni starni: http://www.ozs.si/Za%C4%8Dlane/Sekcijeinodbori/Sekcijakovinarjev/Zakonodaja.aspx