Redno usposabljanje voznikov potnikov in blaga - program za leto 2011

Za člane OOZ Slovenj Gradec bomo organizirali " Redno usposabljanje voznikov potnikov in blaga" program za leto 2011.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Redno usposabljanje je obvezno in ga morajo opravljati vsi vozniki, ki imajo opravljeno temeljno kvalifikacijo, pred iztekom veljavnosti temeljne kvalifikacije oz. kode Evropske unije. Redno usposabljanje je potrebno opravljati vsakih pet let v obsegu 35 ur ali vsako leto v trajanju najmanj 7 ur. Redno usposabljanje se izvaja v obliki obiskovanja obveznega tečaja in praktične izvedbe ciljev po katalogu znanj. Kandidatom ni potrebno opravljati nikakršnega preizkusa znanj.  Po opravljenem rednem usposabljanju se kandidatom izda spričevalo, ki potrjuje opravljeno redno usposabljanje. Tisti, ki imate dva potrdila o opravljenem usposabljanju za leto 2010 (eno potrdilo od OZS, drugo od Formule), morate opraviti usposabljanje za leto 2011.

 

za Vas organiziramo usposabljanje program za leto 2011– 7 šolskih ur

 v soboto, 7. junija 2014 med 8. in 14. uro,

v prostorih dvorane Gasilskega doma Slovenj Gradec, Kidričeva ulica 3,

Slovenj Gradec.

 

Usposabljanje je namenjeno nosilcem dejavnosti in za njihove zaposlene. Za vse člane zbornice OOZ Slovenj Gradec je usposabljanje brezplačno za vse ostale je cena 25,00€ z ddv.

Zaradi potrebne organizacije pričakujemo Vaše osebne prijave (ob prijavi je potrebno obvezno izpolniti prijavnico, priložit vozniško izkaznico in vsa potrdila, ki ste jih prejeli od dosedanjih opravljenih usposabljanj) najkasneje do četrtka 5.6. 2014 med 8. in 12. uro, v pisarni zbornice.

BREZ PREDHODNE PRIJAVE UDELEŽBA NI MOGOČA.