Frizerska delavnica z STEVO HAIR ACADEMY - POVZETEK

V ponedeljek, 19. oktobra 2015 smo v prostorih Mpik-a v Slovenj Gradcu organizirali frizersko delavnico v sodelovanju z STEVO HAIR ACADEMY.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

V skladu s programom dela Sekcije frizerjev pri Območni obrtno-podjetniški zbornici Slovenj Gradec smo skupaj s predsednico sekcije gospo Janja LESJAK ŠTUMPFL v mesecu oktobru 2015 organizirali delavnico spenjanje frizur v sodelovanju z STEVO HAIR ACADEMY – STEVO PAVLOVIČ.

K sodelovanju na delavnico smo povabili tudi člane ostalih Koroških zbornic in sicer OOZ Ravne na Koroškem in OOZ Dravograd.

Na delavnici je gospod STEVO PAVLOVIČ predstavil trenutne aktualne frizure, ki so modna frizerska zapoved v prihajajočem letu 2016.

Delavnice se je udeležilo preko 40 frizerskih salonov celotne regije. Svoje kreacije je gospod Stevo ustvarjal na štirih modelih, ki so jih udeleženke in udeleženci skrbno opazovali. Poleg kreacij pa jim je podal tudi nekaj managerskih nasvetov glede poslovanja frizerskih salonov. Vsi prisotni na delavnici so bili zelo navdušeni na predstavljenim in seveda tudi na STEVONOM, ki je strokovnjak na svojem področju.

 STEVO med delom.

Udeleženci delavnice.

STEVO PAVLOVIČ in modeli.