Obvestilo o humanitarni akciji slikopleskarjev

Sekcija slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira v petek, 27. novembra 2015, že 17. TEKMOVANJE SLIKOPLESKARJEV SLOVENIJE, ki bo letos v Splošni bolnišnici Murska Sobota.
 
Za ogled celotnega obvestila klikni na VEČ.

Vabimo slikopleskarje, da se udeležite tega dogodka, ki združuje slikopleskarje iz cele Slovenije. Na tekmovanju lahko sodelujete v tekmovalnem delu ali pa v okviru humanitarne akcije. Sodelujoči slikopleskarji boste tako v enem dnevu (od 7. do 17. ure) prenovili bolniške sobe, hodnike in druge pomožne prostore v III. nadstropju Splošne bolnišnice Murska Sobota.

Zadnja leta v akciji sodeluje preko 80 udeležencev! Pridružite se jim tudi vi. Za pripravo na tekmovanja vas prosimo, da izpolnite prijavnico in jo vrnete na naslov: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Sekcija slikopleskarjev - do petka, 6. 11. 2015.  
 
Za vse informacije se lahko obrnete na naslov: OZS, sekretar Igor Pipan, tel. 01 5830 568, 041 725 448) ali na Predsednika organizacijskega odbora: g. Branko Goričan, 041 688 317.
 
Več o akciji si poglejete na spletni strani sekcije.