Strokovni seminar Avtoserviserjev

Sekcija avtoserviserjev pri OZS  v četrtek, 10.12.2015, ob 15.00 uri na OZS Celovška 69, velika sejna soba, organizira strokovni seminar za avtoserviserje, ki si želijo izvedeti, kako bo v praksi potekalo delo z davčnimi blagajnami, kako je z obračunom odbitne franšize in na kaj vse obračun vpliva, zaradi vse bolj pogostih težav v poslovanju pa smo strnili nekaj primerov slabih praks pri avtoserviserjih tako z zavarovalnicami kot s strankami in trgovci ter jih oblikovali v predloge, ki bodo avtoserviserjem pripomogle k boljšim pogojem.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.
Vsebina seminarja:
Skrajni rok za morebitno odjavo je torek, 8. 12. 2015. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo več upoštevati. Veljajo le pisne odjave!

Cena:
Cena za udeležbo na srečanju znaša za člane sekcije 19 € na osebo (DDV vključen), za nečlane je cena 39 € na osebo (DDV vključen). Za člane sekcije krije stroške do polne cene Sekcija avtoserviserjev. V ceno so všteta predavanja strokovnjakov ter postrežba med odmori.

Opozorilo: Veljajo samo prijave, h katerim bo priloženo dokazilo o plačilu seminarja. Plačilo za udeležbo na strokovnem seminarju nakažite pred seminarjem na račun št. 02013-0253606416, NLB d.d, sklic 00 200014, koda namena OTHR. Račun za udeležbo vam bomo poslali po zaključku srečanja.

INFORMACIJE IN DODATNA POJASNILA
Vse dodatne informacije in pojasnila dobite pri gospodu Igorju Pipanu, sekretarju Sekcije avtoserviserjev, telefon: 01 58 30 568 ali e-naslov: igor.pipan@ozs.si
Vabimo avtoserviserje, da se strokovnega seminarja udeležite in izkoristite priložnost, da se
naučite nekaj na napakah drugih ali da izboljšate svojo prakso.
Prijave sprejemamo do torka, 8. 12. 2015 s pomočjo spletne prijavnice ali na mail: igor.pipan@ozs.si!
 
Vljudno vabljeni!