Zbir aktualnih javnih naročil (razpisov) na enem mestu - za člane OZS

Strokovne sekcije pri OZS so z Uradnim listom RS sklenile dogovor o sodelovanju, na podlagi katerega bodo vam članom OZS, brezplačnona voljo informacije o aktualnih javnih naročilih (razpisih), ki se  bodo osveževali enkrat tedensko, po dogovoru ob sredah, saj je v začetku tedna ponavadi objavljenih največ novih razpisov.  
 
Za ogled celotnega obvestila klikni na VEČ.

Sekcija lesnih strok je za svoje člane Podatke o aktualnih javnih naročilih  objavila na spletnem Priročniku za opravljanju lesarske dejavnosti, v zadnjem menu Javni razpisi.

Spletni Priročnik za opravljanje lesarske dejavnosti je za vse člane dostopen na spletni strani OZSSekcija lesnih strok ali na povezavi prirocnik.lesarji.si. Zvstop potrebujete geslo, ki je enako geslu, s katerim dostopate na spletne strani OZS (nazadnje ste ga prejeli v začetku septembra na računu za članarino OZS za mesec avgusti, spodaj pod žigom). V kolikor ne najdete gesla, sledite navodilom na priročniku in sicer pošljite e-pošto na naslovregistracija@ozs.si, navedite naziv podjetja in številko kartice Mozaik podjetnih ali davčno številko. Podatki za prijavo vam bodo poslani v najkrajšem možnem času.

Skladno s pogodbo z Uradnim listom, lahko seznam javnih razpisov uporabimo samo za obveščanje svojih članov, zato vas prosimo, da podatkov oz. seznamov, ki so dosegljivi na zgoraj navedeni povezavi, ne pošiljate naprej, temveč  jih uporabite samo za svoje potrebe.