Pomoč pri iskanju poslov v tujini

Borza mednarodnega poslovnega sodelovanja podjetjem brezplačno omogoča, da preko Evropske podjetniške mreže poiščejo tujega poslovnega partnerja in sklenejo komercialno, finančno, tehnično ali proizvodno poslovno sodelovanje. V borzo so vključena mala in srednje velika podjetja na trgu EU, centralne in vzhodne Evrope ter mediteranskih držav.
 
Za ogled celotnega obvestila klikni na VEČ.

Kako borza mednarodnega poslovnega sodelovanja deluje?

Borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je brezplačna storitev in podjetjem omogoča iskanje med ponudbami in povpraševanji tujih podjetij in objavo oglasa s ponudbo za poslovanje v tujini.

Oglase tujih podjetij lahko sami pregledujete na spletni strani Mednarodne poslovne borze EEN ("Search"). Za redno prejemanje novih objav po elektronski pošti po ključnih besedah ali dejavnosti se registrirajte ("Register"). Program je na voljo v angleškem jeziku.

Ste v borzi poslovnih priložnosti zasledili ponudbo tujega podjetja, ki vas zanima?

V Evropski podjetniški mreži zbiramo bolj zanimive ponudbe in jih objavljamo na naši spletni strani in v podjetniških glasilih. Na naši spletni strani je objavljena ponudba za tekoče leto, lahko pa  pogledate tudi ostale objavljene oglase. Zapišite si šifro objave (npr. EEN-jan-01). Izpolnite obrazec za pridobitev kontaktnih informacij o tujih podjetjih. Izpolnjen obrazec pošljite po elektronski pošti na een@ozs.si, z navadno pošto (Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, EEN, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana) ali po faksu (01/50 54 373). Od kontaktne osebe boste prejeli celoten oglas tujega podjetja z opisom želenega sodelovanja. Vaš izpolnjen obrazec bomo objavili v mreži (lahko ga tudi sami, če ste registrirani v mreži EEN - gl. zgoraj). Podjetje, na katerega oglas ste se odzvali, bo z vami neposredno navezalo poslovni stik.

Želite objaviti ponudbo za sodelovanje s tujimi podjetji?

V Mednarodni poslovni borzi EEN lahko objavite tudi svojo ponudbo ali povpraševanje po storitvah, izdelkih, skupnih projektih itd. Prosimo vas, da v angleškem jeziku izpolnete obrazec in ga pošljete na e-naslov: jana.vidic@ozs.si.

Informacije 

Jana Vidic
Tel.: 01 58 30 810
E-naslov: jana.vidic@ozs.si

Ponudba tujih podjetij - izbor

Ponudba tujih podjetij - November 2015 (3. del)

Ponudba tujih podjetij - November 2015 (2. del)

Ponudba tujih podjetij - November 2015 (1. del)

Ponudba tujih podjetij - Oktober 2015 (4. del)

Ponudba tujih podjetij - Oktober 2015 (3. del)

Ponudba tujih podjetij - Oktober 2015 (2. del)

Ponudba tujih podjetij - Oktober 2015 (1. del)