Strokovno srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev, podopolagalcev in inštalaterjev-energetikov

Za leto 2016 so se na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, na sorodnih sekcijah s področja gradbeništva, podobno kot lani odločili (pridružili sta se še dve sekciji), da organizirajo skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev, podopolagalcev in instalaterjev-energetikov.
 
Srečanje bo v 29. in 30. januarja v Kongresnem centru Terme Zreče.
 
Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ.

Strokovno srečanje bo prvi dan dopoldan in drugi dan ob zaključku potekalo skupno za vse tri sekcije. Skupen bo tudi program za spremljevalke in seveda družabni del z večerjo prvi dan srečanja. Popoldanske vsebine prvega dne in dopoldanske vsebine drugega dne, pa se bodo odvijale ločeno po posameznih sekcijah – v ločenih dvoranah (skupni predprostor – kjer bo prostor za pokrovitelje in razstavljalce).

Pomembna novost je, da bodo na tokratnem srečanju podeljeni prvi ZNAKI ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU, ki jih bo pričela podeljevati Sekcija gradbincev januarja 2016, kasneje pa se bodo k temu pridružile tudi ostale sekcije z gradbenega področja.

Na posameznih sekcijah pa bodo, kot ponavadi, bolj poglobljeno obravnavali strokovne teme, ki se tičejo posamezne dejavnosti znotraj gradbeništva (gradbena dela, zaključna gradbena dela, krovska dela, kleparska dela, polaganje podov, strojne inštalacije, energetika,…).

Podrobnosti si lahko preberete na spletni povezavi Skupno strokovno srečanje gradbenikov kjer je tudi možna prijava, ki je OBVEZNA preko spletne strani. Prijavi se vsakega udeleženca posebej.