Strokovno srečanje tekstilcev in predelovalcev kož pri OZS

Sekcija tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije vabi svoje člane na dvodnevno strokovno srečanje, ki bo potekalo v petek 11. in v soboto 12. aprila 2014 v Hotelu Marina v Izoli.

Celoten članek, si lahko preberete pod VEČ.

Vabimo vas na skupno strokovno srečanje članov Sekcije tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga za vas organizirata Sekcija tekstilcev in Sekcija predelovalcev kož. Potrudili so se, da bo program pester tako v strokovnem kot družabnem delu.

Prvi dan bo beseda tekla o novostih, ki jih prinašajo davčne blagajne. Sledilo bo obravnavanje tematike o izobraževanju v tekstilnih programih, ki je izziv šole in delodajalcev. Sledila bo krajša razprava na temo izobraževanja. Z udeleženci srečanja in gosti boste skozi predstavljeno problematiko v tekstilnem sektorju in predstavljenimi izobraževalnimi programi iskali možnosti, ki bodo vodile k večjem interesu mladih za vpis v tekstilne programe.  

Potekalo bo  zanimivo predavanje na temo «Očaraj sebe. Očaraj svet«.

Zvečer bo skupna družabna večerja v Hotelu Marina. V soboto se bo strokovno srečanje zaključilo s ponovnim skupnim druženjem na predavanjih. V soboto bo sledilo motivacijsko predavanje z naslovom  »Učinkovito povečanje prodaje«.

Kotizacija: Kotizacijo za organizacijo in izvedbo strokovnega dela srečanja za člane – nosilce kartice Mozaik v celoti krije strokovna sekcija tekstilcev in sekcija predelovalcev kož pri OZS. Za nečlane je kotizacija strokovnega seminarja 80,00 €, cena vključuje  ddv , cena večerje pa 16,00 € (cena seminarja je brez večerje).

V kolikor se bodo strokovnega seminarja udeležili zaposleni oziroma osebe iz vašega podjetja, ki je član OZS je ravno tako za njih strokovno predavanje brezplačno. Večerjo pa je potrebno doplačati (cena večerje 16,00 €).

Prijavnico lahko prejmete v pisarni zbornice. Za strokovni del seminarja za sekcijo tekstilcev prijavnico posredujte Adrijani Poljanšek, preko e- pošte: Adrijana.Poljansek@ozs.si , za sekcijo predelovalcev kož pa: Mateja.Loparnik@ozs.si. 

Prijavo lahko pošljite preko faksa: 01 58 30  599 ali pošte OZS, Celovška, 71 Ljubljana. Dodatna pojasnila in informacije:Adrijana Poljanšek01/58 30 826, Sekcija tekstilcev ali Mateja Loparnik Učakar,  01 58 30 801.