Nova kartica Mozaik podjetnih Diners Club

diners club
S pomladjo prihaja nova kartica Mozaik podjetnih Diners Club. Dobila bo novo podobo in nadgradnjo; Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v sodelovanju z Erste Card svojim članom ponuja plačilno kartico z odloženim plačilom – Mozaik podjetnih Diners Club.
 
UGODNOSTI preverite pod VEČ.
diners club
ENA KARTICA = SKUPNE UGODNOSTI
 
  • ugodnosti pri partnerjih Mozaika podjetnih
  • ugodnosti pri območnih zbornicah
  • ugodnosti pri članih - mreža popustov jazTEBI
  • plačilo na obroke, enostavno in poceni
  • brez menjave banke in poslovnih računov
  • brezplačna članarina za prvo leto uporabe plačilne kartice

 

Mozaiku podjetnih se je v dobrem letu, odkar ga poznamo, pridružilo več kot 60 partnerjev, posebne ugodnosti zagotavljajo območne obrtno-podjetniške zbornice, z vključitvijo v mrežo popustov jaz-TEBI pa različne ugodnosti kolegom ponujajo tudi posamezni obrtniki in podjetniki.
 
Ena kartica, dve funkciji
S pomladjo prihaja nova kartica Mozaik podjetnih Diners Club. Dobila bo novo podobo in nadgradnjo;  Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v sodelovanju z Erste Card svojim članom ponuja plačilno kartico z odloženim plačilom – Mozaik podjetnih Diners Club..
 
Člani OZS se bodo z novo kartico lahko identificirali pri koriščenju storitev obrtno-podjetniškega zborničnega sistema in ponudbe partnerjev Mozaika podjetnih, hkrati pa bodo z njo tudi plačevali ter koristili ugodnosti kartice Diners Club.

Članska ali plačilna?
Za pridobitev kartice Mozaik podjetnih Diners Club morajo člani OZS izpolnjevati običajne pogoje za pridobitev plačilne kartice. Ker Erste Card ni banka, pa ni potrebno menjati obstoječe banke, s katero obrtnik ali podjetnik že sodeluje.
 
Kdor ne bo želel uporabljati plačilne kartice oziroma nima ustrezne bonitete za njeno pridobitev, bo po pošti prejel člansko kartico Mozaik podjetnih, ki jo bo uporabljal za identifikacijo pri koriščenju storitev obrtno-podjetniškega zborničnega sistema, ponudbe partnerjev Mozaika podjetnih ter ugodnosti, ki jih zagotavljajo obrtniki in podjetniki v okviru mreže jaz-TEBI.
 
Diners Club omogoča:
 
 
Želite prejeti kartico Mozaik – Diners med prvimi? KLIKNITE na podčrtano povezavo in izpolnite pristopnico na dnu.