Sejemske vstopnice

Celjski sejem d.d.  V Celju na Celjskem razstavišču bodo v času od 10. do 13 aprila 2014 potekali naslednji sejmi: 19. sejem Avto in vzdrževanje, 
11. sejem Moto boom, 10. sejem Logotrans in 9. sejem Gospodarskih vozil.
 
Celoten članek si lahko pogledate pod VEČ.
 
 

Člani OOZ Slovenj Gradec lahko za vse omenjene sejme, ki bodo potekali od 10. do 13. aprila 2014, v pisarni zbornice prejmejo brezplačen e-poslovni kupon, s katerim imajo prost vstop na sejmišče.

19. sejem Avto in vzdrževanje (avtoservisna dejavnost in avtomobilizem): najpomembnejši strokovni dogodek za vse, ki so poklicno ali ljubiteljsko vezani na avtomehanične, vulkanizerske, avtokleparske delavnice... ali imajo zgolj radi avtomobile.

11. sejem Moto boom (motocikli in pripadajoča oprema): tradicionalni Moto boom v Celju predstavlja odlično priložnost za predstavitev ponudbe motoristom in vsem, ki to želijo postati, predstavijo se najbolj pomembne blagovne znamke.

10. sejem Logotrans (logistika, transport in promet): predstavitev novosti in zadnjih dosežkov logistične industrije.

9. sejem Gospodarska vozila (gospodarska in dostavna vozila, pripadajoča oprema): prikaz novosti v ponudbi vozil in pripadajoči opremi, predstavitev najbolj pomemnih blagonih znamk panoge.