Sekcija plastičarjev

Sekcija plastičarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije tudi letošnje leto organizira dvodnevno strokovno srečanje plastičarjev. Svojim članom želimo ponuditi visoko strokovno izbrana predavanja uveljavljenih predavateljev, kakor tudi predavanja na teme aktualnih, splošnih področij, zanimive za obrtnike in podjetnike. Za čim bolj prijetno počutje bomo strokovni del povezali s prijetnim neformalnim druženjem, kjer bo mogoče vzdrževati in navezovati poslovne stike.

Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Uvod v srečanje boste začeli s predavanjem o delovnih razmerjih, oblikah dela in kolektivni pogodbi za obrt in podjetništvo (KPOP) in nadaljevali z aktualnostmi na področju davčne zakonodaje. V sklopu strokovnih predavanj se boste prvi dan seznanili s temo predelave odpadkov ter predvidenih novosti v zakonodaji, nato pa obiskali podjetje, kjer si boste ogledali proizvodnjo. Popoldne bo sledila degustacija vin na Meranovem, zvečer pa večerja v Restavraciji Vnukec.

V soboto se bo srečanje začelo s predavanjem o tržnih potencialih v podjetju, nato pa se boste strokovno seznanili z novimi postopki pri brizganju, o dodatkih plastiki in mešanicah. S predavanjem o vplivih temperiranja na kvaliteto izdelkov in ciklusu pri brizganju se bo zaključilo s strokovnim delom ter se v nadaljevanju seznanili še z proizvajalčevo odgovornostjo in primeri iz prakse, ki jih bo predstavil sponzor, SIPOS, d.o.o. Za zaključek srečanja pa se boste informirali še o prodajnem programu sponzorja, ROBOS d.o.o..

V soboto, 31.05.2014, je pripravljeno za spremljevalke udeležencev srečanja vzporeden program, ki bo združeval zabavno ustvarjanje s prijetnim druženjem.

Vse dodatne informacije, pojasnila in prijave dobite pri Valentini Melkić, sekretarki Sekcije plastičarjev, telefon: + 386 (1) 58 30 541 ali e-naslov: valentina.melkic@ozs.si, ali pri gospe Barbari Vrhovnik, koordinatorki za področje izobraževanja, telefon: + 386 (1) 58 30 808, e-naslov: barbara.vrhovnik@ozs.si

Rok za prijavo je do ponedeljka 19.5.2014 oz. do zaposlitve prostih mest.