Zunanji kamini s pečjo - Pečarstvo Kumer

Zunanji kamini s pečjo
Poletne dni si je težko predstavljati brez piknikov. Dober občutek, romantično vzdušje, odlično pripravljena hrana, vse to vam dajejo zunanji kamini s pečjo. 
 
Celoten članek si oglejte pod VEČ.
Čeprav imamo danes veliko izbira različnih žarov, so klub temu  vse bolj priljubljeni zunanji kamini, saj okolici dajejo poseben pečat, ki ga ni moč doseči z ostalimi konkurenčnimi izdelki. Z zunanjimi kamini dosežemo estetski učinek tudi tedaj, ko le čakajo in nas vabijo, da jih uporabite. 
 
Zunanji kamini s pečjo
 
Zunanji kamini so primerni za pripravo skoraj vsake hrane (pečenje, žar ali kuhanje). Tako pripravljena hrana ima posebno aromo, njena priprava pa ima tudi posebno doživetje. Priprava hrane z zunanjimi kamini je zelo preprosta, saj ne povzroča preglavic niti slabšim kuharskim mojstrom. Priporočljivo je pred in po uporabi zunanji kamin ustrezno očistiti ostankov maščob in pepela.
 
Zunanji kamini so običajno zidani, lahko so pa tudi sestavljeni. Materiali iz katerih so zunanji kamini grajeni dobro prenašajo različne vremenske vplive in prav tako lepo krasijo vaš vrt.
 
Ponavadi so običajno enostavne sestave s  prepoznavno obliko. Sestavljajo jih podnožje, kurišče z železnim držalom in dimnik. Pri določenih so dodani tudi nekateri dodatni elementi (prostor za drva, odlagalni prostor, pripomočki za peko in kurjenje....). 
 
Celotno predstavitev si oglejte TUKAJ.