Urarstvo Zlatarstvo Planinšec - predstavitev

Urarstvo Zlatarstvo Planinšec
Urarstvo Zlatarstvo Planinšec  je družinsko podjetje s skoraj 20-letno tradicijo, katerega glavna dejavnost je prodaja in popravilo ur ter nakita.
 
Celotno predstavitev si oglejte pod VEČ.

Naša ponudba obsega izdelke iz zlata in srebra, srebrni nakit s kristali Swarovski, jekleni nakit, poročne prstane, moške in ženske ure različnih blagovnih znamk - Festina, Calypso, Jacques Lemans, Esprit, Adidas, Morgan, Casio, Seiko, Marea, GO, Carly Roy, Denish Design. Za najmlajše so na voljo otroške zapestne ure, budilke ali stenske ure aktualnih risanih junakov. Ob nakupu ure ali nakita vam nudimo brezplačno graviranje.

Ker sledimo trendom in modi, lahko mladi in mladi po srcu pri nas najdejo največjo izbiro piercingov za v popek, obrv, ustnico, nos in jezik iz medicinskega jekla,titana in bioplasti.

Poleg prodaje nudimo tudi servis oz. popravilo ur, popravilo zlatega in srebrnega nakita, čiščenje zlatega in srebrnega nakita, izdelujemo poročne prstane in unikatni nakit po željah stranke, verižice z imenom, izdelujemo in graviramo napise za na vrata (plastične ali kovinske ploščice različnih oblik in velikosti).

Najdete nas tudi na portalu Facebook (Urarstvo Zlatarstvo Planinšec), kjer sproti osvežujemo aktualno ponudbo.

Za več informacij pokličite 02 884 38 90.

Delovni čas:

ponedeljek - petek 08:00 - 12:00 in 15:00 - 18:00
sobota 08:00 - 12:00
nedelje in prazniki ZAPRTO