TGS - trgovsko gostinjski sistemi d.o.o.

Programske rešitve za gostinstvo, trgovine in storitvene dejavnosti (blagajna, poslovanje, računovodstvo, ipd…). Najem blagajn za prireditve ali daljše obdobje, prodaja in servis računalnikov in računalniške opreme. 
 
Predstavitev in ponudbo podjetja si oglejte pod VEČ.
Podjetje Trgovsko gostinski sistemi d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1997 v Slovenj Gradcu. Že takrat je bil glavni namen podjetja razvoj in prodaja programske opreme za gostinstvo in trgovino, kmalu pa smo to programsko opremo razširili ter razvili programe tudi za druge panoge.
 
 
Gostinstvo:
Trgovina in servis:
Računovodstvo:
Proizvodnja in servis:
  • Skladiščno poslovanje
  • Avtoservis z materialnim poslovanjem
  • GS-128 (kreiranje in tiskanje logističnih nalepk)
Vse programe vseskozi nadgrajujemo in dopolnjujemo, tako, da ustrezajo zakonskim 
zahtevam.
 
Podrobnejši opis in cenik programske opreme si lahko ogledate ali prenesete tukaj.
 
Našo programsko opremo lahko tudi najamete (nudimo tudi najem računalniške opreme), za prireditve in dogodke pa nudimo tudi najem registrskih blagajn, ki jih pripravimo po vaših željah (glava računa, noga računa, artikli, ipd,…). Ob prevzemu vas tudi podučimo njihovi 
uporabi.
 
 
Poleg lastnih programskih rešitev naša ponudba obsega tudi prodajo drugih programov svetovno priznanih podjetij, kot so Microsoft, Adobe, Eset, ipd,… Nudimo Vam tudi tako nakup, kot tudi hiter in zanesljiv servis računalniške opreme in ostale elektronike. Naš cilj je ponuditi popolno računalniško podporo in tako zagotoviti zanesljivo IT podporo za nemoteno poslovanje.
 
Za podjetja nudimo tudi vzdrževanje njihove računalniške opreme in lokalnega omrežja (skupna raba datotek, aplikacij, protipožarna in protivirusna zaščita).
 
 
Naš slogan pravi “vse za dobro poslovanje” in iz dneva v dan se trudimo zadovoljiti potrebam naših strank z ustvarjanjem novih inovativnih rešitev!
 
Veselimo se Vašega obiska v prostorih našega podjetja (2380 Slovenj Gradec, Ronkova 37, poslovna hiša Balmico), lahko pa nas tudi kontaktirate na epoštni naslov info@tgs.si ali pa nas pokličete na (02) 88 21 530 (svetovanje, prodaja) oziroma (02) 88 21 531 (tehnična 
pomoč).