Zidani štedilniki - Pečarstvo Kumer

Izdelujemo unikatne zidane štedilnike.
Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami in oblikami zidanih štedilnikov, kombinirate pa jih lahko tudi z že obstoječim štedilnikom in pečjo ali v kombinaciji steklokeramičnimi ploščami ter tako zgolj izpopolnite prostor z unikatnim in estetskim pečatom. 
Celoten prispevek si oglejte pod VEČ.
Poleg njihove estetske funkcije pa zidani štedilnik ponujajo mnogo več! Naše babice in drugi poznavalci namreč vedo, da se najboljše in hkrati tudi najbolj zdrave jedi pripravljajo prav v zidanih štedilnikih.
 
In to na okolju in zdravju veliko bolj prijazen način kot je mogoče s sodobnimi štedilniki, kuhanje oziroma pečenje pa je v principu enako preprosto, le da je precej hitrejše. Hkrati zidani štedilnik ustvarja tudi posebno atmosfero, ki ob zvoku prasketanja ognja in občutku topline, ki jo ustvarja, kuhinjo iz njene prvotne funkcije spremeni v prostor druženja in sproščanja. 
 
Nenazadnje je zidani štedilnik od lončenih peči prevzeli številne prednosti, ki so se skozi zgodovino izpopolnjevale do te mere, da v primerjavi s svojim prednikom zidani štedilniki, ki so na voljo dandanes, omogočajo bolj varno in bolj praktično uporabo ob hkratnem redkejšem čiščenju, kot tudi učinkovito, varčno in ekološko osnovo kuhinje. Zidani štedilnik pa ima še eno, pomembno in koristno lastnost. 
 
Celotno ponudbo si oglejte TUKAJ.