VABILO - SREČANJE OBRTNIKOV IN PODJETNIKOV!

Območna obrtno-podjetniška zbornica Slovenj Gradec organizira že tradicionalno srečanje obrtnikov in podjetnikov. 
 
Srečanje bo v soboto, 13. septembra 2014.
 
Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ.

 

V A B I L O !

Leto je naokoli in za Vas obrtnike in podjetnike z družinskimi člani ter upokojene obrtnike Območna obrtno-podjetniška zbornica Slovenj Gradec ponovno organizira že tradicionalno srečanje. Srečanje bomo tudi letos združili s pohodom.

SREČANJE OBRTNIKOV IN PODJETNIKOV bo v soboto,

13. septembra 2014.

Program srečanja:

- 9.00 Zbor udeležencev pohoda pri Kulturnem domu v Starem trgu.

- 9.10 Začetek pohoda, kjer nas bo pot vodila preko Grajske vasi do gostišča Na klancu. Ob prečkanju glavne ceste po 200 m preide pot v gozd, preko Vodenikovih skal, kjer se po 20 minutah hoje po gozdnem grebenu pred nami odpre dolina Selčnice (pri Apačniku). Pri gostišču Saloon preidemo most, ki nas vodi do cerkvice sv. Miklavža, od tam pa sledimo kažipotu Slovenske planinske transvezale, s katero se zopet rahlo povzpnemo proti srednjemu zaselku Sel. Sprehodili se bomo po Sečnjakovem travniku, nato pa se rahlo povzpeli proti Karnerju, kjer nas tabla POT RIMLJANOV usmeri ponovno v gozdič, po slabih 20 minutah dospemo na domačijo Polanar.

- 10.45 Prihod na domačijo Polanar, kjer imamo krajši postanek za okrepčilo z domačo kislo juho. 

- 11.45 Od domačije sledimo po poti ob makadamski cesti mimo kmetije Breznik, od koder se kmalu odpre razgled na cerkev sv. Roka . Nato se od kapelice spustimo do župnišča, kjer si bomo ogledali Meškovo sobo. Kratek postanek za prigrizek (domači grumpi, kruh, mošt, žganje). Možen tudi ogled cerkve sv. Roka in obisk na Meškovem grobu.

- 13.00 Vrnitev na domačijo Polanar.

-13:30 Prihod na domačijo Polanar, kjer bomo imeli pogostitev.


Na kmetiji Polanar boste imeli tudi možnost nakupa domačih izdelkov

(kruh, domače pecivo, salame).

V slučaju slabega vremena srečanje obrtnikov in podjetnikov odpade. 

Za zabavo bo poskrbel Miran Vauče. 

Vašo cenjeno potrditev pričakujemo osebno v pisarni zbornice do srede 10. septembra 2014, od 8. do 12. ure, kjer boste prejeli brezplačen kupon za srečanje, s katerim imate zagotovljeno malico, degustacijo ter pogostitev na Srečanju.