Ratel d.o.o. – CENTER KOMUNIKACIJ Slovenj Gradec

AMIS, TELEKOM SLOVENIJE IN DEBITEL: izkoristite izbiro različnih naročniških razmerij in aparatov na enem mestu! Podjetje Ratel d.o.o. je zastopnik za Amis, Telekom Slovenije in Debitel, treh odličnih operaterjev, ki vam nudijo nekaj več!
Celoten članek si preberite pod VEČ.

Prepričajte se sami in najdite ustrezno rešitev za vaš dom oz. pisarno ter znižajte stroške. V podjetju Ratel vam na podlagi računa aktualnega internetnega oz. telefonskega ponudnika brezplačno naredijo izračun ter prihranek stroškov in vam svetujejo o najprimernejši izbiri operaterja ter naročniškega paketa.
 
Potrebujete nov telefonski aparat? Naročniki Telekoma Slovenije oz. Debitela lahko izbirate med prestro ponudbo aktualnih telefonskih aparatov, telefonski aparat pa lahko kupite tudi v prosti prodaji z možnostjo obročnega plačila ter gotovinskega popusta.
 
Ste samostojni podjetnik oz. lastnik večjega podjetja? S pestro Amis ponudbo prihranite tako na naročnini kot tudi pri klicih, saj Amis zaračunava dejanske sekunde, pri čemer se stroški telefonije več kot prepolovijo!
 
Ste dijak oz. študent in želite skleniti kar se da ugodno ponudbo pri mobilnem operaterju? Izberite Telekom Slovenije ter s paketi ITAK DŽABEST prihranite mesečni strošek visoke naročnine ter obenem kupite ugoden aparat na 24 obrokov.
 
Ste upokojenec? Izkoristite najugodnejšo ponudbo paketa SeniorD pri Debitelu – za kar 120 min. lahko kličete že za samo 5 € mesečno!
 
To in še več – izkoristite izbiro v Centru komunikcij Slovenj Gradec!
 
Najaktualnejša paketna ponudba:
 
Celotno ponudbo si oglejte na našo spletni strani http://www.ratel.si