Posel za vas - Povpraševanje za naprave za evidentiranja prihodov na delo s kolesi

Na OOZ Slovenj Gradec se je obrnil zavod Ekopren, Zavod za ekologijo in preventivo pred nesrečami, ki išče izvajalca za izdelavo naprave za evidentiranje koles.
 
Več o povpraševanju si poglejte pod VEČ.

Sistem lahko deluje po principu uporabniške »pametne« RFID kartice ali rfid čipa, ki se pritrdi na kolo.  Celoten sistem je ustrezno informacijsko podprt in beleži vse prihode s kolesom ali e-skuterjem . V gospodarskih družbah bo evidentiranje prihoda s kolesom povezano z obstoječo napravo za evidentiranje prihoda na delo, registratorjem delovnega časa. Naprava za evidentiranje prihoda na delo je podlaga za obračun plač, torej tudi stroškov za prihod na delo in osnova za pridobitev sredstev podnebnega sklada.

Chek point naprava za prihod s kolesom bo postavljena na lokaciji skupinskih nosilcev za kolesa. Deluje pa naj tako, da uporabnik zazna to evidentiranje - prižge se zelena luč in/ali zvočni signal na stebričku mimo katerega se mora pripeljati zaposleni v gospodarski družbi.

 

Slika:  primer stojala za kolesa s povezavo z napravo za evidentiranje prihoda na delo – registratorjem delovnega časa.

Potrebna je prilagoditev, povezava registratorja prihoda na delo z napravo na stojalu za kolesa.

Cenjeni ponudniki naj pošljejo ponudbe na naslov:

Zavod EKOPREN, Zavod za ekologijo in preventivo pred nesrečami, Stari trg 6, 2380 Slovenj Gradec, ali na e-naslov: info@ekopren.org.

Ponudniki bodo obveščeni o izboru v roku enega meseca.