Strokovno srečanje kovinarjev

Sekcija kovinarjev pri OZS letos že štiriindvajsetič organizira Strokovno srečanje kovinarjev, od 14. do 16. 11. 2014. 
 
Za ogled celotnega povabila klikni na VEČ.

Ker vam želijo ponuditi kar največ kakovostnih strokovnih vsebin kovinarske tematike, potrebnih za opravljanje tovrstne dejavnosti in širjenje znanja na področju novih tehnologij in razvoja, kakor tudi splošno podjetniških vsebin, so tokratno srečanje nadgradili kar v dvoinpoldnevni dogodek.

 

Uvod v srečanje bo tako že v petek, 14.11.2014, z okroglo mizo na temo inšpekcijskih nadzorov s področja varnosti in zdravja pri delu pri delodajalcih, s poudarkom na pravicah in dolžnostih delodajalcev. V sklopu okrogle mize bo, v prostorih OOZ Kranj, na vaša vprašanja odgovarjal strokovnjak z varstva pri delu. Večer bomo nadaljevali z druženjem ob večerji na Brdu pri Kranju, kjer bo tudi strokovni del srečanja.

 

Strokovni program bo potekal 15. in 16. novembra 2014. Udeleženci boste lahko slišali, kako ravnati s terjatvami, seznanili se boste z aktualnostmi na področju davčne zakonodaje, izčrpno pa vam bo predstavljena tema Ocena tveganja-obveznosti za delodajalca. Strokovne teme bodo zanimive širokemu spektru obrtnikov s področja kovinarske dejavnosti in bodo obsegale trende pri površinskih zaščitah (galvanizacija), tehnologijo in trende trdih prevlek, maziv, prašnega barvanja, predstavljen bo pomen atestiranja varilcev in varilnih postopkov v navezavi s standardi EN 1090-1 in EN 1090-2, kakor tudi sodobne tehnologije in stroji za lasersko rezanje kovin.

 

Po končanih predavanjih v soboto, 15.11.2014, bomo udeleženci srečanja začeli neformalno druženje na slikovitem Račjem otoku, si ogledali park in renesančni grad Brdo, ter se ob večerji s plesom pozabavali na Šmarjetni gori pri Kranju.

 

Tudi letos niso pozabili na spremljevalke udeležencev srečanja. Te si bodo v soboto, 15.11.2014, v Kranju ogledale grad Khislstein in stalno razstavo Prelepa Gorenjska, se sprehodile po Kranju in si z razgledne ploščadi ogledale kanjon Kokre. Letošnje leto ponujajo spremljevalkam program tudi v nedeljo dopoldne, ko jim bo na delavnici strokovnjakinja odkrila male ukane in skrivnosti ličenja.

 

Verjamemo, da se nam boste z veseljem pridružili in morebiti razmislili tudi o promociji vašega podjetja v zbirni mapi srečanja.

 
Program 24. Strokovnega srečanja kovinarjev vam je dostopen na spletni strani:
http://www.ozs.si/Portals/0/Media/Dokumenti/OZS/Sekcije%20in%20odbori/Rudi/sekcija%20kovinarjev/program%20%20%20%20%2024.%20STROKOVNO%20SRE%C4%8CANJE%20KOVINARJEV.pdf
 
Prijavnica na 24. Strokovno srečanje kovinarjev:
http://www.ozs.si/Portals/0/Media/Dokumenti/OZS/Sekcije%20in%20odbori/Rudi/sekcija%20kovinarjev/prijavnica%20%20%2024.%20STROKOVNO%20SRE%C4%8CANJE%20KOVINARJEV.pdf