16. tekmovanje slikopleskarjev Slovenije

Sekcija slikopleskarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira v petek, 28. novembra 2014,16. TEKMOVANJE SLIKOPLESKARJEV  SLOVENIJE, ki bo v Centru za korekcijo sluha in govora Portorož,  Sončna pot 14 a. 
 
Za ogled celotnega obvestila klikni na VEČ.

Vabimo vse slikopleskarje, da se udeležite 16. tekmovanja slikopleskarjev Slovenije. Na tekmovanju lahko sodelujete v tekmovalnem delu ali pa v okviru t.i. humanitarne akcije. Sodelujoči slikopleskarji boste tako v enem dnevu (od 7. do 17. ure) prenovili učilnice, hodnike in druge pomožne prostore v pritličju in v prvem nadstropju Centra za korekcijo sluha in govora Portorož.       

V sklopu tekmovanja bo vsaka tekmovalna ekipa prepleskala sobo, vratni podboj in radiatorje. Tekmovalno ekipo sestavljata dva člana. Število ekip je omejeno na maksimalno 20 zaradi prostorskih omejitev. Ob večjem številu prijav bomo upoštevali vrstni red prijav.   

Ostali slikopleskarji ste vabljeni, da se udeležite humanitarne akcije v sklopu katere bomo slikopleskarsko uredili prostore Centra. V humanitarnem delu se lahko prijavijo tudi posamezniki. S tem boste pomagali k boljšim pogojem dela in učenja v Centru za korekcijo sluha in govora Portorož ter prispevali svoj delež k ureditvi in izgledu objekta, hkrati pa se boste srečali s svojimi stanovskimi kolegi, z njimi izmenjali svoje izkušnje, prispevali pa tudi k promociji poklica in slikopleskarske dejavnosti. Vsi sodelujoči bomo prejeli pisna priznanja in praktične nagrade. Delo tekmovalcev bo ocenjevala sodniška ekipa, ki jo imenuje Sekcija slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri OZS. Najboljše tri tekmovalne ekipe bodo nagrajene s pokali in diplomami, zmagovalna ekipa pa prejme tudi prehodni pokal. 

Letos so akcijo podprli:  generalni  sponzor: ter donatorji: Zadnja leta v akciji sodeluje preko 70 udeležencev! Pridružite se jim tudi vi. 

Za pripravo na tekmovanja vas prosimo, da izpolnite priloženo prijavnico, ki jo najdete na spletni strani: http://www.ozs.si/Za%C4%8Dlane/Sekcijeinodbori/Sekcijaslikopleskarjevfasaderjevin%C4%8Drkoslik/Aktualnoizsekcije/Podrobnostnovice/tabid/1532/ArticleId/3407/Default.aspxin jo vrnete na naslov: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Sekcija slikopleskarjev - do četrtka, 6. 11. 2014. 

Za vse informacije se lahko obrnete na naslov: OZS, sekretar Igor Pipan (tel. 01 5830 568, mobitel 041 725 448) ali na vodjo tekmovanja: g. Branko Goričan, mobitel 041 688 317. 

Prijavo vrnite na: OZS, Sekcija slikopleskarjev, Celovška 71, Ljubljana, ali na faks številka: 01 58 30 599 ali na e-pošto: igor.pipan@ozs.si najpozneje do četrtka, 6. novembra 2014.