Strokovno srečanje sekcije kozmetikov

Leto je naokrog in prav je, da se ponovno srečate v kar čim večjem številu, pridobite nekaj novih informacij in znanja, se povezujete, si vzamete čas za navezovanje poslovnih stikov ter sprostitev in druženje. Srečanje bo v soboto, 29. novembra v Ljubljani v M Hotelu.

 
Za ogled ceklotnega vabila klikni na VEČ.
Osrednji del programa v soboto 29. novembra 2014 bo seveda namenjem stokovnim temam. Poiskali smo predavatelje iz različnih področij in upamo, da je letošnji izbor tem takšen, da bo pritegnil vsako izmed vas.
Tako smo pripravili predavanje dermatologinje o zdravljenju aken, predavanje s področja nutricionizma z naslovom prehranjevanje telesa, duše in duha, predavanje plastičnega kirurga ter predavanje o ekološkem čiščenju salona. Poleg strokovnih tem smo pripravili tudi dve bolj sproščujoči temi in sicer predavanje o modi ter predavanje o komunikaciji s stranko v kozmetični dejavnosti ter dodatna prodaja v storitveni dejavnosti. Pripravili bomo tudi delavnice.
K sodelovanju smo letos povabili tudi pokrovitelje in razstavljavce, zato upamo, da nam bodo pripravili dodaten, pester program. Morda pa se za sodelovanje v tej obliki odločite tudi vi?
Na zbor ste vabljene vse članice sekcije kozmetikov, nečlanice, učitelji kozmetičnih šol, ter vsi ki vas področje kozmetike zanima. Da se boste lahko srečanja udeležili v čim večjem številu, je tudi kotizacija za udeležbo ugodna!
Veselimo se srečanja z vami in upamo, da se srečanja udeležimo v kar čim večjem številu!
 
Program srečanja
 
Kotizacija:
25 €/ osebo (DDV vključen) za člane sekcije in njihove partnerje in vključuje vsebine po programu, postrežbo med odmori, 1x kosilo in zbornik
45 €/ osebo (DDV vključen) za učitelje kozmetičnih šol in vključuje vsebine po programu, postrežbo med odmori, 1x kosilo in zbornik 
60 €/ osebo (DDV vključen) za nečlane, in vključuje vsebine po programu, postrežbo med odmori, 1x kosilo in zbornik
Kotizacija ne vključuje pijače pri kosilu.
 
Informacije in dodatna pojasnila:
 
Mateja Loparnik Učakar, sekretarka sekcije kozmetikov
e-naslov: mateja.loparnik@ozs.si, telefon: 01 58 30 801
 
Barbara Vrhovnik, koordinator za področje izobraževanja
e-naslov: barbara.vrhovnik@ozs.si, telefon: 01 583 08 08