Predstavitev podjetja Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec d.d.

Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec je v zadnjih desetih letih iz tipično gozdarskega podjetja zraslo v razvejano skupino, ki svoje priložnosti išče tudi na področju žagarstva, energetike, trgovine, gradbeništva in v drugih, z lesom povezanih dejavnostih.
Celotno predstavitev podjetja si oglejte pod VEČ.
Z vertikalno povezavo med gozdarstvom, primarno predelavo in izdelavo lesenih hiš postaja skupina GG SG vse bolj prepoznavna tudi na področju promocije in uporabe lesa kot konstrukcijskega materiala v gradbeništvu. Lesoteka je naša blagovna znamka. Razvojno je skupina usmerjena v trajnost, tako kot je trajnega značaja gozd in les. Vključeni smo Razvojni center koroškega gospodarstva (RACE KOGO), preko katerega peljemo razvojno dejavnost. Naša usmeritev je dodati vrednost lesu, ki ga pridobivamo iz koroških gozdov.
 
Skupino GG SG sestavljajo naslednja povezana podjetja:
Celotna skupina GG SG je zasnovana tako, da uresničuje idejo iz slogana "Od gozda do hiše". Slogan zajema vse, kar skupina dosega in želi še izboljšati s svojim načinom dela: oskrbovati ljudi z lesom, domačemu lesu dodati vrednost ter razviti primarno in finalno lesno industrijo. Skupina GG SG vse to združuje, izvaja in izboljšuje, saj skupaj s povezanimi družbami in poslovnimi enotami izvaja naslednje dejavnosti:
 
STORITVE
PROIZVODI
Celotno ponudbo si oglejte TUKAJ.
 
Spremljajte nas tudi na našem FB profilu.