Vabilo na obisk mednarodnega sejma LEGNO & EDILIZIA 2015

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Center za sodelovanje z gospodarstvom, ki deluje pod okriljem Znanstveno-raziskovalnega središča Univerze na Primorskem, vas vabita na obisk mednarodnega sejma LEGNO & EDILIZIA 2015 in na udeležbo na sočasno organiziranem podjetniškem B2B srečanju THINKWOOD.

Za ogled celotnega članka klikni na VEČ. 

Legno & Edilizia je mednarodni sejem o uporabi lesa v gradbeništvu, ki poteka med 19. in 22. februarjem v Veroni in je najpomembnejši dogodek na tem področju v Italiji. Na sejmu se predstavljajo italijanski in tuji razstavljavci iz Srednje Evrope in promovirajo nove rešitve ter materiale iz lesa na področju trajnostnega gradbeništva.

V času sejma, v petek, 20. februarja, bomo skupaj s kolegi iz Italija, Avstrije in Hrvaške so-organizirali B2B podjetniško srečanje “THINKWOOD, posvečeno vzpostavljanju poslovnih stikov in partnerstev med podjetji v lesnem sektorju v Italiji in Evropi, ter izmenjavo mnenj in iskanju inovativnih rešitev. Dogodek je namenjen podjetjem iz vseh evropskih držav, zlasti srednje Evrope in Balkana. Izbrani fokusni sektorji B2B srečanja so:

- Inovativne in učinkovite eko-tehnologije v lesarstvu

- Lesni izdelki: X-lam plošče, lesene konstrukcije in okvirji, lesena okna in vrata, lesene strehe oz. ostrešja

- Les za socialna stanovanja in večstanovanjske lesene zgradbe

- Inovativno oblikovanje lesa

- Certificiran CoC les

 

Ogled sejma in udeležba na B2B dogodku sta brezplačna ob predpogoju obvezne registracije. Zainteresirana podjetja se morajo registrirati na spletni strani http://www.legnoeedilizia.com/exhibition_participants/new   in objaviti svoj profil podjetja s predlogom za B2B sodelovanje na posebni spletni strani: https://www.b2match.eu/thinkwood/registration

V primeru dovolj velikega števila prijav bo organiziran obisk sejma z avtobusnim prevozom iz Ljubljane do Verone, zato vas vljudno prosimo, da vaš interes za obisk sejma z avtobusom in udeležbo na B2B srečanju sporočite na e-naslov: maja.savc@ozs.si ali na telefon 02 88 21 590.

Stroške avtobusnega prevoza nosijo udeleženci sami in se bodo gibali med 50,00 in 100,00 EUR.  Končna cena in program potovanja bosta znana po zaključenem roku za prijave, saj sta odvisna od števila udeležencev.

Zaradi lažjega načrtovanja poti vas naprošamo, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do vključno ponedeljka, 2. februarja 2015.

Članom OOZ Slovenj Gradec bo znesek prevoza sofinancirala zbornica Slovenj Gradec.