Povabilo na brezplačno predstavitev na sejmu FLORA in POROKA 2015

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS vabi vse člane Sekcije cvetličarjev in vrtnarjev, kateri se želijo brezplačno predstaviti na sejmu Flora 2015, da sporočijo svojo odločitev.

Sejem Flora in Poroka 2015 bo potekal me 13. in 15. marcem 2015.

Za ogled celotnega povabila klikni na VEČ.

 

 

 

Tokratni sejem Flora bo zastavljen nekoliko drugače – sveže. Celotno dogajanje se bo preselilo v dvorano L, kjer bo članom OZS za potrebe razstavljanja (ne pa neposredne prodaje) v sejemski dvorani na voljo skupaj 500 m2 razstavnega prostora. Pripravljeno bo vse potrebno za skupinsko predstavitev domače vrtnarske proizvodnje, parkovnih zasaditev, ponudbe cvetja in dodatkov, šopkov, poskrbljeno bo za tekmovanje mladih cvetličarjev in vrtnarjev in še bi lahko naštevali.

Razstavni prostor, ki ga nudimo članom je namenjen tako cvetličarjem in vrtnarjem, kot tudi vsem ostalim zainteresiranim članom OZS – predvsem tem, ki izdelujejo-ponujajo izdelke kot so cvetličarske in vrtnarske potrebščine, lonci, korita, okrasno posodje, namakalne naprave, zbiralniki deževnice, kosilnice in vrtno orodje, izdelki iz naravnega kamna, tlakovci, rastlinjaki, kompostniki, bazeni, bazenska tehnika, vrtni ribniki in njihova oprema, panelne ograje, kamnite košare, ograje in ograjna vrata, ….

Hkrati s predstavitvami na sejmu Flora, na sejmu Poroka tudi letos organiziramo razstavo poročnih šopkov. Možnost, da se cvetličarke/cvetličarji predstavijo tudi širši javnosti.

Povabilo, pogoji razstavljanja in prijavnica so objavljeni na spletnih straneh sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS

http://www.florist.si/Flora-Poroka-2015-PovabiloSodelujocim