Strokovno srečanje gradbincev, kleparjev-krovcev in instalaterjev - energetikov

Vabimo vas na drugo skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev in instalaterjev-energetikov, ki bo v Konferenčnem centru Terme Zreče, v petek 30. in v soboto 31. januarja 2015.

Članom OOZ Slovenj Gradec, ki se bodo udeležili srečanja jim bo zbornica sofinancirala 50% stroškov udeležbe. 

Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

V plenarnem delu srečanja, v petek dopoldan, bodo obravnavane vsebine skupne vsem trem sekcijam. Beseda bo tekla o delovnih razmerjih in pogodbah o zaposlitvi, ter o preprečevanju dela na črno in preprečevanju nelojalne konkurence izvajalcev iz drugih držav. Sledilo bo obravnavanje tematike ločeno po posameznih sekcijah.

 Naj na tem mestu še posebej izpostavimo zanimivo okroglo mizo »Preprečevanje dela na črno in zaščita domačih izvajalcev pred nelojalno konkurenco iz tujine”.

Na okroglo mizo so povabili predstavnike Finančne uprave RS, Tržnega inšpektorata in Inšpektorata za delo. Z udeleženci srečanja in gosti na okrogli mizi bomo skušali skupaj poiskati predloge za bolj učinkovito delo in ustvarjanje boljših pogojev za opravljanje gradbene dejavnosti v Sloveniji.

Že tradicionalno so tudi letos pripravili program za spremljevalke, z naborom tem, ki jih potrebujemo v vsakdanjem in poslovnem življenju.

Novost letošnjega srečanja bo popestren večerni program prvega dne srečanja. Gost večera bo znani humorist Denis Avdić, ki bo poskrbel za prijetno vzdušje. Večer se bo nadaljeval z večerjo ob glasbi.

Prepričani so, da je skupna organizacija srečanja velika dodana vrednost za vse udeležence, saj vam je na voljo večje število predavanj. Udeležite se lahko predavanj na poljubni sekciji in predavanj v spremljevalnem programu.

Na srečanju se bodo predstavili pokrovitelji in razstavljavci, ki kot dobavitelji na gradbenem, kleparsko krovskem in inštalaterskem področju predstavljajo pomembno vlogo pri kakovostni izvedbi storitev, ki jih kot gradbena in montažna podjetja izvajate na trgu. Kljub elektronski dobi ostaja ohranjanje in navezovanje poslovnih stikov najučinkovitejše prav z osebnim pristopom, zato bo čas v okviru srečanja namenjen tudi druženju udeležencev z generalnim pokroviteljem Erinox d.o.o., ter drugimi pokrovitelji in razstavljavci. 

OBVEZNA JE PRIJAVA PREKO SPLETNE STRANI, ki je dostopna TUKAJ.