Revitalizacijska tehnologija XADO - Avto GAD

NAJBOLJŠE za VAŠ avto.
 
Prednosti
• Izboljšuje mazivne lastnosti olja
• Kompenzira obrabo delov motorja
• Oblikuje zaščito aktivnih delov pred obrabo in pregrevanjem.
• Znižuje porabo goriva.
• Povečuje moč motorja in zmožnost pospeševanja.
• Zmanjšuje hrup in znižuje stopnje vibriranja. 
 
Ostale prednosti in opis tehnologije si preberite pod VEČ.
Zahvaljujoč XADO izdelkom je revitalizacija postala sestavni del tehničnega vzdrževanja vozil. Med revitalizacijo se ustvari nova, večnamenska plast na parih trenja. Deli vzpostavijo prvotno velikost-tudi tiste “stotinke” in “desetinke”, za katere se je zdelo, da so bile med med delovanjem nepovratno izgubljene.
 
To je učinek popravila oziroma prvi zakon revitalizacije
 
Posledica je znatno povečanje in izenačenost kompresije v cilindrih, zmanjšana poraba goriva, povečanje pospeševanja motorja, obnova oljnih črpalk, enot s turbinskim polnjenjem, gredi in puš. Odpravljeni so hrup pri delovanju menjalnika, tuljenje v servo črpalki in obraba ležajev. Novi sloj ima edinstvene lastnosti: moč, visoko odpornost proti koroziji in nizko hrapavost. Po zaključeni revitalizaciji Vam bodo deli zanesljivo služili dvakrat ali štirikrat dlje. 
 
To je učinek zaščite proti obrabi oziroma drugi zakon revitalizacije
 
Pomembna značilnost keramično-kovinskega sloja, ki ga oblikuje revitalizant, je zmožnost samoobnovitve. Tudi po desetih menjavah olja in času delovanja enakemu prevoženim 100.000 km, se praske, ki se pojavijo na površini cilindra, zapolnejo. Zagotovilo za takšno vzdržljivost je v nakopičeni zmožnosti notranje tlačne napetosti, ki med delovanjem ostaja praktično nespremenjena. Zahvaljujoč nanosu revitalizanta je možno dele in mehanizme vzdrževati v brezhibnem stanju.
 
Zdravilo proti staranju vozil in mehanizmov dejansko obstaja – to je glavni, oziroma tretji zakon revitalizacije.
 
Celotno dokumentacijo najdete TUKAJ.
 
Obiščite tudi našo spletno stran http://www.avto-gad.si