POROČNI PRSTANI - Poroke - Urarstvo, zlatarstvo Planinšec - Koroška

Poročni prstani simbolizirajo večnost zakonske zveze. So najbolj priljubljen nakit pri mladih in starih, vedno v modi, pa četudi govorimo o preprosti klasični rinki. Imajo simbolni pomen, ki navdihuje iz generacije v generacijo.
 
Celoten članek si preberite pod VEČ.
Pa vendar, kakšne prstane izbrati?
Klasične gladke rinke v belem ali rumenem zlatu imajo svoje prednosti. Najverjetneje se bodo zanje odločili tisti, ki poročnega prstana nikoli ne želijo sneti. Lahko jih izberete v različnih profilih in širinah. 
 
Naslednja skupina so tisti, ki imajo površinske obdelave. Med te spadajo: matiranje, diamantiranje, graviranje…Tudi te najdete v različnih profilih, oblikah in širinah, v eni barvi ali kombinaciji dveh zlaih (belo-rumeno, belo-rdeče zlato).
 
In kaj narekujejo trendi?
Pri izbiri poročnih prstanov trendi navadno nimajo pretirane teže, saj se  poročni prstan nosi vse življenje, zato je pomembno, da izberete takšnega, ki bo udoben za nošenje in ki vam bo všeč sleherni dan, ne zgolj na prvi trentek.
Vabimo Vas, da si ogledate novo kolekcijo poročnih prstanov v naši poslovalnici in če se v tem letu poročite je zdaj pravi čas za svetovanje in prve odločitve. Z veseljem vam bomo svetovali in oblikovali unikatne prstane po vaši meri.
 
KONTAKT
 
poročni prstan - poroka
 
poročni prstan