Sodelovanje članov Sekcije fotografov na 14. sejmu Poroka 2015

Dovolite, da vas povabimo k sodelovanju na 14. sejem POROKA 2015, na katerem bo prikazana ponudba za bodoče mladoporočence glede na razstavni program sejma. Sejem Poroka bo potekal od 13. do 15. marca 2015,  v prvem nadstropju sejemske dvorane L1 Celjskega sejma.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Na sejmu bo predstavljena celovita predstavitev izdelkov in storitev za najlepši dan v življenju. Predstavljene bodo poročne obleke za nevesto in ženina, svečane obleke za svate, obutev, modni dodatki, ponudniki poročnih storitev (fotografske storitve, gostinci animatorji…), ponudniki daril, različni načini porok, poročni pogrinjki, turistične agencije z poročnimi destinacijami. Marec je tisti mesec v letu, ki v deželo prinese pomlad. In je mesec, ki nas združuje na celjskem sejmišču na treh velikih sejmih FLORA, POROKA in ALTERMED. V letu 2014 je sejmišče v samo treh dneh obiskalo skoraj 20.000 ciljno usmerjenih obiskovalcev.

 
Razstava:
Tudi letos vas vabimo v imenu Sekcije fotografov pri OZS da se prijavite na skupno razstavo fotografij. Skupna razstava bo potekala na 14. sejmu Poroka 2014, razstavo fotografij. Zraven bo info pult za letake in vizitke. Predlog za razstavo so fotografije dimenzij 100 X 70 cm na 5 mm kapa – foam fix ploščah z letvicami (aluminijaste letvice oznake 11 (podjetje Videl) ali aluminijaste letvice, oblike profil 01, color 004  (podjetje Černe) silvermat.   Člani sekcije zagotovite fotografije 100 x 70 cm na 5 mm kapa – foam fix ploščah z aluminijastim okvirjem ter laks, samolepilne ali kovinske obešanke ter vpenjala za stropno vodilo. Stropna vodila pripravi Celjski sejem. To je okviren koncept, ki pa ga bomo bolj podrobno izdelali z vsemi, ki se boste odločili za razstavljanje v okviru skupinskega nastopa in se boste prijavili.   Rok za prijavo je 10.2.2015, v primeru velikega zanimanja članov sprejemamo prijave do zasedbe prostih mest za razstavo. Celjski sejem z dodelitvijo prostora in stropnega vodila omogoči izvedbo razstave in za ceno 120 EUR + DDV skupni vpis v sejemski katalog, ki ga krije sekcija. Sodelovanje na razstavi je za člane sekcije brezplačna.V kolikor člani želite vpis v katalog s polnim nazivom in lastnim tekstom so stroški vpisa v katalog (60 EUR + DDV).
 
Samostojna predstavitev:
Tudi letos vam posredujemo ponudbo za predstavitev vašega foto studia, ki jo je sekcija prejela. Za razstavljanje fotografov v okviru predstavitve je predlagan prostor na panoju. Skico panoja vam lahko pošljemo. Iste stene uporabita dva fotografa, kar pomeni, da vsak fotograf dobi za 301,00 € + DDV: 5 kom sten (ena stran), 2 podesta in prostor (računamo 2 m2). Sekcija fotografov krije 1 skupinski vpis v katalog, s tem da so člani vpisani pod sekcijo brez lastnega teksta. V kolikor želi posamezen član samostojen vpis v katalog s polnim nazivom in lastnim tekstom se doda vsakemu posameznemu članu še strošek vpisa v katalog (60 EUR + ddv). Dodatne informacije in prijavo za samostojno predstavitev pošljite na Celjski sejem preko e- pošte marjana.zgajner@ce-sejem.si.  Informacije so vam na voljo na telefonsko številko  03/543 32 04 ali 041 369 414. 
V izogib nepravilnemu ravnanju oziroma morebitnih kršitev ter posegov v materialne pravice in osebnostne pravice pri fotografiranju, vas prosimo, da zaradi javnega prikazovanja fotografij na sejmu, pridobite od modela oziroma oseb na fotografijah pisno privolitev za razstavo, kar pomeni, da dovolijo razstaviti fotografije javno prikazovanje npr. v galerijah, parkih, sejmiščih, razstaviščih, bankah, prostorih državne uprave in prostorih OZS. V kolikor želite izjavo, pokličite strokovno službo sekcije, da vam jo pošljemo. 
Kontaktna oseba za vsa dodatna pojasnila: gospa Adrijana Poljanšek, sekretarka sekcije, telefon: 01/583 08 26, e-naslov: adrijana.poljansek@ozs.si.