Predstavitev na Pomladnem sejmu v Gornji Radgoni

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) v sodelovanju s Pomurskim sejmom vas vabi, da se udeležite Pomladnega sejma (gradbeništva, energetike, komunale in obrti), ki bo potekal od 26. do 29. 3. 2015 v Gornji Radgoni.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

V letu 2014 se je na sejmu v velikosti 10.000 m² predstavilo 220 razstavljavcev iz 18-ih držav in ga je obiskalo 10.000 obiskovalcev. Pomladni sejem - Sejem gradbeništva MEGRA bo ponujal znanje, orodja, mehanizacijo in materiale za smotrno gradnjo novih in obnovo obstoječih stavb. Sejem energetike ENGRA bo pospeševal uvajanje obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje. Sejem komunale, urejanja okolje in ekologije KOGRA bo širil zeleno infrastrukturo, varoval in saniral okolje ter ščitil pravico do pitne vode. Obrtni sejem POS bo krepil tudi pomen izmenjave obrtniškega znanja ter pametne specializacije v obrtništvu. Več informacij o sejmu je na voljo na www.pomurski-sejem.si.

Člani OZS (imetniki kartice Mozaik podjetnih) lahko na sejmu individualno razstavljate pod ugodnimi pogoji in sicer neopremljen prostor v dvorani znaša 30 evrov/ m² (brez DDV), zunanji neopremljen prostor znaša 18 evrov/ m² (brez DDV), enotna sejemska oprema znaša 30 evrov/ m² (brez DDV) in vsebuje stene, talno oblogo, info pult, mizo, štiri stole, koš, tipski napis podjetja, skladišče z zaveso, obešalnik, reflektor na vsakih 8 m². Obvezen strošek razstavljavca je tudi vpis v sejemski katalog, ki znaša 50 evrov (brez DDV)  in v primeru prodaje na razstavnem prostoru znaša taksa le 10 evrov (brez DDV).

Rok za prijavo je 20. 2. 2015!

Vabimo vas, da se predstavite na Pomladnem sejmu  in s tem obogatite sejemsko predstavitev.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete ga. Edino Zejnić na tel. št.: 01 58 30 586, e-pošta: edina.zejnic@ozs.si (OZS) ali g. Robija Fišer, tel.: 02 56 42 113, e-pošta: robi.fiser@pomurski-sejem.si (Pomurski sejem).

 
V kolikor se ne boste odločili za sodelovanje na sejmu, pa boste lahko člani zbornice Slovenj Gradec v pisarni zbornice prejeli brezplačen poslovni kupon za ogled sejma.