Viharnik št. 3 je že med bralci

Marčevska številka Viharnika v uvodnem članku  predstavlja opremljenost Gozdnega gospodarstva Slovenj Gradec d.d. z moderno strojno opremo. Avtor predstavi tudi del proizvodnje podjetja iz preteklih desetletij in inovativne rešitve na gozdarski mehanizaciji, katere marsikateri stroj uspešno obratuje še danes pri nas in tudi v tujini. 
Celoten članek si preberite pod VEČ.
V gozdarski rubriki so članki o obisku mag. Dejana Židana v GG in na Koroškem, predstavljen je projekt SUPORT, s katerim partnerji želijo zagotoviti trajnostni razvoj in trajnostno upravljanje Pohorja v smislu, da se ugotovi, kje so lahko locirane in se lahko razvijajo razvojne dejavnosti kot so turizem in druge gospodarske panoge in kje varovati pohorske bisere.
 
V isti rubriki lahko preberete strokovni članek o rdeči trohnobi – bolezni iglavcev in druge informacije iz gozdarske dejavnosti in stroke v Informativnih gozdarskih storžih.
Pa da ne povem vsega, Viharnik ponuja bogato vsebino tudi v drugih rednih rubrikah, na koncu pa se lepo predstavi občina Mežica.
 
Želimo prijetno branje!
 
Uredništvo Viharnika