Vabilo za vpis platformo EXPO BUSINNES MATCHING

Vabilo Vas za vpis v platformo EXPO BUSINESS MATCHING, katere cilj je promocija stikov in srečanj med srednjimi in malimi podjetji v času svetovne razstave EXPO Milano 2015. 

Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ.

Platforma je namenjena italijanskim in tujim podjetjem za iskanje partnerjev in vzpostavljanje novih poslovnih stikov ter deluje v 6 različnih jezikih (italijanščini, angleščini, francoščini, španščini, ruščini, kitajščini). Na osnovi podatkov in navedenih zahtev, sistem poišče primerne partnerje in oblikuje razpored sestankov za osebno ali virtualno srečanje.

Zainteresirani člani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije lahko posredujejo svoj interes in podatke za vpis v platformo (kontaktna oseba + elektronski naslov) na elektronski naslov gregor.primc@ozs.si ali edina.zejnic@ozs.si.   

Vpis podjetja v platformo je brezplačen, vpišejo se lahko vsa podjetja iz vseh sektorjev. Srečanje z italijanskimi podjetji je brezplačno, za srečanje z ostalimi tujimi podjetji se plača pristojbina 150 EUR. V primeru neudeležbe na srečanju se plača kazen v višini 250 EUR .

Dodatne informacije:

Gregor Primc, E: gregor.primc@ozs.si, tel: 01 58 30 557

Edina Zejnić, E: edina.zejnic@ozs.si, tel: 01 58 30 586