VABLJENI NA NEDELJSKI DRUŽINSKI IZLET - 25.6.2015 (SPREMEMBA DATUMA ODHODA)

Območna obrtno-podjetniška zbornica Slovenj Gradec za svoje člane in njihove družinske člane organizira nedeljski družinski izlet na Dunaj in obisk najstarejšega živalskega vrta.
 
Izlet se bo izvedel v ČETRTEK 25.6.2015 IN NE V SOBOTO, 31. maja 2015.
 
Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ.

PROGRAM:  

Odhod avtobusa ob 5.00 uri izpred dogovorjenih vstopnih postaj po Koroškem ( glede na prijave bo poslano točno obvestilo,pred odhodom na pot ). Vožnja do mejnega prehoda z Avstrijo, nato pa bomo pot nadaljevali po avtocesti mimo Graza do Dunaja. Na poti sta predvidena dva postanka po cca. 20 minut. Predviden prihod na Dunaj je okoli 10.00 ure.

 

Postanek pri dvorcu Schönbrunn bomo izkoristili za zunanji ogled in obisk najstarejšega živalskega vrta v Evropi. Do 13.00 ure imamo v programu ogled živalskega vrta in po želji Schönbrunna. Po razvedrilu v živalskem vrtu, se bomo odpeljali v središče na Ring, ob katerem se vrstijo; opera, Hofburg, parlament, univerza, rotovž, Votivna cerkev. Po panoramskem ogledu, se bomo odpravili peš po mestnem jedru; skozi dvorec Hofburg, do cerkve Sv. Štefana. Tu boste imeli tudi nekaj prostega časa za kosilo in individualne oglede. Kosilo ( v lastni režiji ), predvidevamo okoli 14.00 uri. Ob 16.00 uri ogled hiše metuljev. Vožnja s postanki proti domu je predvidena ob 18.30 uri. Predviden prihod domov do polnoči;

 

CENA ZA ODRASLE POTNIKE, člane OOZ Slovenj Gradec ; 60,00 €, z obema vstopninama; (ob 40 potnikih)

CENA ZA OTROKE DO 18.LETA; 50,00 €, z obema vstopninama;

CENA ZA OTROKE IN ODRASLE PA BREZ VSTOPNIN IN SAMO ZUNANJI OGLEDI 40,00€

 

*prevoz na navedeni relaciji;

*nezgodno zavarovanje;

*vodenje,organizacija...

*VSTOPNINA V ŽIVALSKI VRT;

*VSTOPNINA V HIŠO METULJEV;

op.

S seboj vzemite osebni dokument !

ROK ZA PRIJAVO JE DO PETKA, 17. JUNIJA 2015 NA TEL ŠT.: 02 88 21 590 ALI NA MAIL: maja.savc@ozs.si