Vabilo na strokovno srečanje sekcije kozmetikov pri OZS - 9.5.2015

Sekcija kozmetikov pri OZS organizira letno strokovno srečanje, ki bo potekalo v soboto, 9. 5. 2015 v prostorih M hotela, Derčeva ulica 4 v Ljubljani.

 
Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ.

Osrednji program strokovnega srečanja je namenjen strokovnim temam, ki jih bodo predstavili izkušeni strokovnjaki s področja pedikure, dermatologije, davčnega področja in trženja. Po kosilu bodo potekale delavnice s praktičnimi prikazi in z namenom, da nadgradite svoje znanje, povezanih z vsakodnevnimi aktivnostmi v kozmetični praksi ter spoznavanju najsodobnejših trendov na področju kozmetike. V času strokovnega srečanja bodo na voljo tudi pokrovitelji in razstavljavci (Ettre-bele d.o.o., Kana d.o.o., AS-lepota, Parisax Slovenija, Desant d.o.o., Linea Kozmetika, Aroma Herbal d.o.o., Kremca-net d.o.o., IIlcsi naravna kozmetika, Slavica Bizjan, Kozmetika Afrodita, Dekleva Commerce Import-Export ter dr. Janja Klinčar), ki bodo poleg razstave svojih izdelkov in storitev tudi izvedli delavnice.

Več informacij o programu srečanja

Rok za prijavo je 6. 5. 2015 na e-prijavnici: http://www.ozs.si/Dogodek. Za vse dodatne informacije lahko pokličete go. Matejo Loparnik Učakar, sekretarko sekcije na tel. št.: 01 58 30 801(mateja.loparnik@ozs.si) in go. Edino Zejnić, na tel.: 01 58 30 586 (edina.zejnic@ozs.si).