Slovensko državno cvetličarsko prvenstvo - povabilo

V čudovitem ambientu Vile Bled in izjemnega parka s pogledom na Blejsko jezero in Blejski otok bo 4. in 5. junijapotekala že 13. izvedba državnega cvetličarskega prvenstva v samostojni državi. Vabljeni k sodelovanju, vabljeni k ogledu razstave.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

V okviru tekmovanja se bo izdelovalo pet kreacij, od fantazijske temo na zgodbo o potopljenem zvonu, poročne krasitve osebnega vozila, do romantičnega pogrinjka, klasičnega šopka in presenečenja.
Tekmovalcem bomo organizatorji nudili 500€ vsakemu za nakup cvetja in zelenja po njihovi izbiri, pester dodaten nabor izdelkov sponzorja - podjetja Smithers Oasis Adria, predvsem pa dva izjemna dneva druženja s ta čas najboljšimi slovenskimi cvetličarkami in cvetličarji ter množičen obisk razstave, ki bo sledila tekmovanju vse do nedelje 7. junija.
Zagotovljeno bo tudi medijsko pokritje dogodka - tako tekmovanja kot razstave, torej tudi širšo prepoznavnost tekmovalcev, ki bodo na tekmovanju zagotovo izrazili vso svojo kreativnost.

Vse, ki bi želeli aktivno sodelovati na tekmovanju in teh verjamemo ni malo, vabimo, da si podrobneje preberete tekmovalna pravila in navodila.
Število tekmovalcev bo omejeno na 10 udeležencev, zato s prijavo ne odlašajte. Prijave sprejemajo do 20. maja 2015.
Tekmovalna pravila 13. državnega cvetličarskega prvenstva (151 KB)
Prijavnica za sodelovanje na 13. državnem cvetličarskem prvenstvu

In kaj ponujajo obiskovalcem, strokovni javnosti in vsem ljubiteljem lepega?
Tudi v času tekmovanja in razstave bo na območje Vile Bed in pripadajočega parka VSTOP PROST. V primerni oddaljenosti bo ves čas tekmovanja mogoče opazovati tekmovalce in njihove pomočnike pri ustvarjanju kreacij. Na koncu bo na ogled po pet izdelkov posameznega tekmovalca, skupaj petdeset kreacij. Sočasno si bo mogoče ogledati celoten kompleks Vile Bled, nekoč dostopen samo izbranim, z vsemi olepšavami in novimi hortikulturnimi zasaditvami v parku, ki ga lasnik ponovno oživjla za splošno uporabo.

Tekmovanje in razstava bosta potekala v organizaciji sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS ter Javnega gospodarskega zavoda Protokolarne storitve RS Brdo.