Predstavitev podjetja SUNY Tatjana Novak Rus s.p.

Moje ime je Tatjana.
Po več kot 13-ih letih delovnih izkušenj iz proizvodnje, marketinga in upravljanja družinskega podjetja sem leta 2008 krenila na samostojno pot, ki me iz Ljutomera končno pripeljala v Slovenj Gradec.
 
Celoten članek si oglejte pod VEČ.
Osnovna dejavnost mojega S.P.-ja je sprva bilo ekskluzivno zastopstvo za Vrtno & wellness pohištvo SUNY, ki sem ga v družinskem podjetju NOVAK E92 d.o.o. skupaj z očetom tudi oblikovala. Sredi leta 2010 sem ugotovila, katero je tisto delo, ki me resnično veseli:
"DOBITI IDEJO in grafično oblikovati podobo, ki podkrepi podjetje ali posameznika na poti doseganja njegove vizije."
 
Danes lahko pri meni še vedno naročite VRTNO & WELLNESS POHIŠTVO SUNY, ki ga razvijamo še naprej, v okviru moje druge dejavnosti od leta 2010 ponujam tudi SUNY IDEJE - KREATIVNE IDEJE & GRAFIČNO OBLIKOVANJE.
Na osnovi lastnih izkušenj brezplačno svetujem samostojnim podjetnikom, ki so na začetku svoje podjetniške poti in ponujam ves marketing, ki ga potrebuje majhno ali srednje veliko podjetje.
Vsaka moja ponudba že vsebuje grafično idejo / koncept in PLAČATE LE, ČE VAM JE IDEJA VŠEČ!
 
Oblikujemo unikatno grafično podobo ali Vašo obstoječo celostno podobo posodobimo / osvežimo.
 
Ponujam grafično oblikovanje najrazličnejših tiskovin (s tiskom ali brez), in vse kar potrebujete za nastop na sejmu, za prezentacijo Vašega podjetja na terenu ali za predstavitev Vašega podjetja na spletu (e-brošure, predstavitve).
 
Celotno ponudbo podjetja si oglejte TUKAJ
Reference GRAFIČNEGA OBLIKOVANJA si lahko ogledate TUKAJ
___________________________________________________________________________

VRTNO & WELLNESS POHIŠTVO SUNY
 
Blagovna znamka SUNY je rezultat lastnega oblikovanja, designiranja in konstruiranja očeta Jožeta in hčere Tatjane Novak.
 
Poudarek je na zaobljenih linijah profilov, kot tudi elegantnih oblinah izdelkov, zaradi katerih se pohištvo ERGONOMSKO prilega telesu in ustvarja prijetno, umirjeno energijo, kamor koli ga postavite.
Uporabljeni so najboljši materiali, ODPORNI na VSE VREMENSKE VPLIVE in mehanizmi, ki zagotavljajo dolgoročno brezskrbno uporabo wellness pohištva. Pohištvo je KONSTRUKCIJSKO MOČNEJŠE in primerno tudi za ljudi močnejše postave.
Pri razvoju smo se osredotočili na ležalnike in stole in ponujamo tudi POVIŠANE MODELE, primerne tudi za tiste malo starejše.
Med našimi izdelki poleg običajne ponudbe ALUMINIJASTEGA VRTNEGA POHIŠTVA najdete tudi MEDITACIJSKI STOLČEK, balkonsko garnituro, SERVIRNI VOZIČEK, pladenj, STOJALO ZA KOVČKE,... .
 
Več o prednostih Vrtnega & wellness pohištva SUNY si lahko preberete v članku, objavljenem v prilogi MOJ DOM časopisa DNEVNIK oz. obiščite našo spletno stran http://www.suny.si