Obiščite spletni zaposlitveni sejem Adriatic German Online Job Day

V četrtek, 21. maja, EURES Slovenija prvič organizira spletni zaposlitveni sejem, poimenovan Adriatic German Online Job Day. Prijavite se na sejem in poiščite zaposlitev v Evropi.
 
Za ogled celotnega povabila klikni na VEČ.

Spletni zaposlitveni sejem EURES bo potekal v okviru Dneva odprtih vrat Zavoda RS za zaposlovanje.

Adriatic German Online Job Day je namenjen slovenskim in hrvaškim iskalcem zaposlitve, ki iščete zaposlitev v Nemčiji, predvsem na področjih hotelirstva in gostinstva, zdravstva, varstva otrok. Priložnost za zaposlitev bodo našli tudi: ladjedelci, monterji ogrevalnih naprav, monterji dvigal, monterji protipožarnih sistemov, varilci, cevarji, elektroinštalaterji in elektroniki.

Več informacij vam je na voljo na spletni strani Europeanjobdays. Na sejmu bo sodelovalo nekaj zelo zanimivih razstavljavcev (delodajalcev, infotočk, predstavnikov EURES-a). Oglejte si njihove predstavitve in preglejte ponudbo prostih delovnih mest.

Pridružite se v četrtek, 21. maja 2015, med 10. in 13. uro, ko boste lahko v živo poklepetali (chat) s predstavniki:

Zaposlitveni sejem Adriatic German Online Job Day bo potekal zgolj po spletu.
Prijavite se 
na naslovu: http://www.europeanjobdays.eu/sl/jobseeker/register.
Udeležba je brezplačna.

Vabljeni tudi k ogledu filmčkov, ki vam bodo pomagali pri aktivnemu sodelovanju na tokratnem sejmu in na drugih evropskih spletnih zaposlitvenih dneh:

Preglejte publikacijo Pripravljeni na selitev?, kjer boste našli informacije o tem, kaj morate vedeti o življenju in delu v tujini in še veliko več.