Strokovni seminar » Napredni načini prikaza podatkov na LCD in OLED displejih«

Sekcija elektronikov in mehatronikov pri OZS vas v  torek, 30. junija 2015, vabi na strokovni semiar, kjer  bodo udeleženci spoznali z več vrstami prikaza podatkov: na klasičnem 2x16 LCD zaslonu bo prikazano, kako v praktičnih projektih uporabiti utripanje kurzorja tako, da lahko služi kot izbor menijev in kako se na njih izpisujejo številke preko celega zaslona na način, da se številka izpiše preko dveh vrstic. 
 
Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ.

Udeleženci se bodo seznanili tudi s prikazom podatkov na grafičnih prikazovalnikih ter z 128x64 grafičnim LCD z zaslonom občutljivim na dotik in OLED displejem*. Glede na časovno razpoložljivost, bo mogoče na koncu seminarja spoznati tudi popularni Nokia5510 LCD grafični displej.  

*V modernih telefonih se uporablja derivat OLED, to so AMOLED zasloni. OLED displej se ponaša z izjemno sliko in zanimivimi dinamičnimi lastnostmi animacije slike.  

PRIJAVNICA ter več o vsebini in potekuPRIJAVNICA Seminar 30.06.2015.pdf

Prijave potekajo do 24. junija 2015

Seminar bo potekal v predavalnici Izobraževalnega centra Obrtno-podjetniške zbornice Slovenija, Celovška 69, 1000 Ljubljana, registracija ob 9.00, pričetek ob 9.30 ur. Trajal bo predvidoma do 13.30. ure

Prosimo, da s sabo prinesete svoj prenosni računalnik.  

Na seminarju bo predaval Jure Mikeln, dipl. ing., direktor AX elektronika d.o.o.

CENA SEMINARJA  

40 Eur/osebo  + DDV           za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS)  in njihove zaposlene

80 Eur/osebo  + DDV           za prijavljene, ki niso člani OZS  

V ceni so vključena vsa orodja (MegaPin razvojne plošče, mikrokontrolerji, LCD prikazovalniki...)  

INFORMACIJE IN DODATNA POJASNILA Dodatna pojasnila lahko dobite pri Valentini Melkić, sekretarki sekcij, telefon 01 58 30 541,  e-naslov: valentina.melkic@ozs.si.