Mozirski gaj 2015 - tradicionalna razstava in cvetličarski tekmovanji

Od 14. do 17. avgusta bo v parku Mozirski gaj tradicionalna razstava, katere rdeča nit bo "DOTIK PODEŽELJA". Hkrati bosta v parku potekali še dve tekmovanji, ki bosta razstavi dodali še dodaten pridih cvetličarske kreativnosti.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Najprej se bo pričelo tekmovanje mladih cvetličarjev, ki se bodo 12. in 13. avgusta pomerili v izdelavi prostorske kreacije v parku in izdelave klasičnega šopka - vse na temo "DOTIK PODEŽELJA", to tekmovanje pa bo štelo tudi za kvalifikacije - predizbor udeležencev za Euroskills 2016.
V petek 14. avgusta bo sledil veliki finale - tekmovanje za Pokal Mozirski tulipan 2015 na temo "pričje strašilo".

Organizatorji velike tradicionalne razstave cvetja (14.- 17.8.2015) - to je vodstvo parka in člani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije - sekcije cvetličarjev in vrtnarjev, se že temeljito pripravljajo na letošnjo veliko razstavo, ki bo tako kot vsako leto v mesecu avgustu. 
Zainteresirane vabimo, da si ogledajo pravila in se prijavijo na tekmovanji, ter se tudi tako predstavijo širši javnsti. Poleg nagrad najboljšim, organizatorji zagotovljamo prijetno druženje v tekmovalnemm vzdušju in ogromno zadovoljnih obioskovalcev.

Tekmovanje mladih cvetličarjev:
-  pravila za tekmovanje mladih cvetličarjev 
 prijavnica Mladi cvetličarji 

Tekmovanje za Pokal Mozirski tulipan 2015
 pravila za Pokal Mozirski tulipan 2015 
 prijavnica na tekmovanje za Pokal Mozirski tulipan 2015