Boromejski otoki

Turistične storitve Mateja Lorbek s.p. Vas vabi na BOROMEJSKE OTOKE in sicer tri dnevno avtobusno potovanje bo 24. septembra 2015.
 
Za ogled celotnega programa klikni na VEČ.

1 dan: SLOVENJ GRADEC–BERGAMO–JEZERO MAGGIORE | večerja

Odhod avtobusa ob 3.00 iz Slovenj Gradca. Vožnja po avtocesti do Bergama, kjer se je rodil mojster belcanta – Gaetano Donizetti. Daljši postanek za ogled starega mestnega dela Citta Alta, do katerega vas bo popeljala zobata železnica. Ogled stolnice, Colleonijeve kapele in Starega trga. Pozno popoldan prihod k drugemu največjemu italijanskemu jezeru Maggiore. Nastanitev v hotelu okolici Varesa, večerja in prenočevanje.

 

2. dan: BORROMEJSKI OTOKI | zajtrk, večerja

Po zajtrku vožnja z avtobusom do mesteca Verbania in vkrcanje na ladjo za celodnevni izlet po Borromejskih otokov – znani so po lepo urejenih botaničnih vrtovih, palačah, vilah in zgodovinskih spomenikih Isola Bella, s prekrasno baročno palačo in francoskimi vrtovi, Isola Madre, z neverjetnim botaničnim vrtom, po katerem se sprehajajo pavi in fazani in Isola dei Pescatori, ribiški otok, s prekrasnimi trgovinami in restavracijami, bodo pravi užitek. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in prenočevanje.

 

3. dan: JEZERO MAGGIORE–ARONA–MILANO–SLOVENJ GRADEC | zajtrk

Po zajtrku vožnja do Arone in ogled spomenika Karla Borromejskega. Nato vožnja do Milana. Daljši postanek za ogled starega dela mesta: novo-gotska katedrala, galerija Viktorja Emanuela II, gledališče Scala, grad Sforzesco, ... Pozno popoldne vrnitev po avtocesti mimo Vicenze in Padove proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

CENA ;210,00 €

 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu, ladijski prevoz po programu, , lokalno 2 polpenziona (večerja, zajtrk) v hotelu 3*, v dvoposteljnih sobah, cestne pristojbine in parkirnine, DDV, stroške prijavnine za skupino, vodenje in organizacijo potovanja.Vstopnine in vožnja z vzpenjačo v Bergamu;

 

MOŽNA DOPLAČILA (ob prijavi): enoposteljna soba 40 €; vstopnini; na podstavek kipa Karla Boromejskega približno 3,5 € in vstop v notranjost kipa, približno 6,00€:

 

ZA POTOVANJE JE POTREBNA OSEBNA IZKAZNICA ALI POTNI LIST !

 

SPLOŠNI POGOJI I NAVODILA SO VAM NA VOLJO NA PRODAJNEM MESTU. ODGOVORNI ORGANIZATOR;

KOMPAS D.D. IN TURISTIČNE STORITVE Mateja Lorbek s.p., Glavni trg 26, Slovenj Gradec, Tel: 051 355 775