Poletne igre obrtnikov in podjetnikov 19.9.2015

OOZ Slovenj Gradec svoje člane obvešča, da se lahko ekipe prijavijo do 8.9.2015 v pisarno zbornice.

Za ogled celotnega povabila klikni na VEČ.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije vabi na Poletne igre obrtnikov in podjetnikov – PIO 2015, celodnevni športno-družabni dogodek, ki bo v soboto, 19. septembra, v Športnem centru Ravne na Koroškem.

Obrtniki in podjetniki (člani OZS), njihovi družinski člani in zaposleni, upokojeni obrtniki in zaposleni v obrtno-podjetniškem zborničnem sistemu se bodo pomerili v ekipnih tekmovanjih v malem nogometu, košarki, odbojki, tenisu, kegljanju, teku oziroma krosu, pikadu, namiznem nogometu, namiznem tenisu, vlečenju vrvi in dodatni disciplini –kuhanju golaža.

Hkrati bo poskrbljeno tudi za tiste ljubitelje športa in rekreacije, ki ne marajo tekmovati, in za najmlajše. Športni center Ravne na Koroškem namreč s svojimi sprehajalnimi in tekaškimi stezami, bazenom, savnami in obilico prostora za aktivnosti po lastni izbiri ponuja veliko možnosti za gibanje, najmanjšim pa so namenjena igrala, park in odprto igrišče. Poleg naštetega si bo mogoče ogledati tudi podzemlje Pece in muzej ali pa se povzpeti na Uršljo goro.

Koroški gostinci bodo skozi ves dan skrbeli, da nihče ne bo lačen, druženje pa se bo tudi tokrat končalo s podelitvijo medalj in nagrad ter s plesom ob živi glasbi. Z nami bodo Štajerskih 7!

Več o dogodku si lahko preberete v dokumentu Pravila in razpisni pogoji PIO 2015,

Pridružite se nam!

PRIJAVA

 Prijavnica za PIO 2015
Pisne prijave in odjave so možne do vključno 08. 09. 2015. Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov: maja.savc@ozs.si 

OOZ Slovenj Gradec bo svojim članom krila celoten strošek prijavnine za sodelovanje na Poletnih igrah obrtnikov in podjetnikov. Ekipe, ki se bodo zbrale, morajo svojo prijavnico prinesti na zbornico.