Ekskluzivna ponudba AUTODATA – le s kartico Mozaik podjetnih!

Autodata Limited je vodilni evropski posrednik tehničnih informacij za popravilo in servis vozil, motornih koles in lahkih gospodarskih vozil. Zastopnik za Slovenijo Svetkom d.o.o. skupaj s sekcijo avtoserviserjev pri OZS predstavlja povsem obnovljeno in izjemno inovativno spletno aplikacijo, ki je zasnovana tako, da kar najbolj zmanjša čas porabljen za iskanje potrebnih informacij.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Število korakov, ki jih potrebujemo za povprečno poizvedbo o vozilih, je v primerjavi s prej zmanjšano za kar 75 %. Elektro sheme so zdaj popolnoma interaktivne, kar pomeni da se s klikom na komponento odpre njena slika in podrobne informacije o njej. Novosti je seveda še veliko več.  

V ponudbi sta dva paketa:

  • Servis in vzdrževanje - podatki potrebni za redne servise in vzdrževalna dela vključno s servisnimi intervali in ilustracijami.
  • Popravilo in diagnostika – dopolnjen paket Servis in vzdrževanje - navedene so diagnostične kode težav, znani načini popravil, tovarniška tehnična obvestila in elektro sheme. 
Zdaj Autodata niso le podatki pač pa uporabniku izredno prijazno servisno orodje.  Naročite ga lahko pri Svetkom d.o.o.
 
Cena za nov dostop ali podaljšanje:
- le 476 eur za paket Popravilo in diagnostika
- le 217 eur za paket Servis in vzdrževanje.
Cena velja le do konca meseca oktobra! Cena velja za novega naročnika ali pa tudi za obstoječega naročnika, ki podaljša veljavnost dostopa. Cena velja za celoletni dostop in zajema tudi vse posodobitve!
 
Več informacij najdete na: www.autodata-group.com.