Dvodnevno strokovno srečanje Sekcije tekstilcev, Sekcije predelovalcev kož in Sekcije vzdrževalcev tekstilij

Vabimo vas na dvodnevno strokovno srečanje Sekcije tekstilcev,  Sekcije predelovalcev kož in Sekcije vzdrževalcev tekstilij pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki bo v petek 1. aprila in sobota 2. aprila 2016 v Hotelu Breza, Terme Olimia, Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek.

Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ. 

Letošnji program ponuja kar nekaj zanimivih novosti in presenečenj! Potekala bo predstavitev modnih trendov metražnega blaga. Vsi člani sekciji, ki se boste udeležili strokovnega srečanja boste prejeli Zlato kartico ugodnosti v trgovinah Svet metraže s katero boste deležni stalnega 20 %  popusta. Poleg zlate kartice pa boste vsi člani brezplačno prejeli še novo Priporočilo o označevanju tekstilnih izdelkov.

Predstavljena bo delavnica Drugačen ni napačen, kjer bodo predstavljeni karakterji osebnosti. Predstavljena bo problematika vzdrževanja tekstilij, usnja in krzna. Predvidena je tudi predavanje o trženju preko facebooka-a . Drugi dan pa bo sledila okrogla miza o informativnih cenah. Za vzdrževalce pa razprava o prihodnosti nege tekstilij in uporaba sredstev za čiščenje in pranje. Prijetno celodnevno druženje bomo zaključili z večerjo in plesom ob glasbi v Klubu Žafran. V soboto bomo strokovno srečanje zaključili s skupnim ogledom tekstilnega obrata, samostana, čokoladnice in Jelenovega grebena.

Kotizacijo za organizacijo in izvedbo strokovnega dela srečanja za člane – nosilce kartice Mozaik v celoti krije strokovna sekcija tekstilcev in sekcija predelovalcev kož ter vzdrževalcev tekstilij pri OZS. Za nečlane je kotizacija strokovnega seminarja 50,00 €, cena vključuje  ddv, cena večerje za udeležence srečanja pa je 20,00 € (cena seminarja je brez večerje). V kolikor se bodo strokovnega seminarja udeležili zaposleni oziroma osebe iz vašega podjetja, ki je član OZS je ravno tako za njih strokovno predavanje brezplačno. Večerjo pa je potrebno doplačati (cena večerje 20,00 €). Kosilo je za doplačilo in stane 12 € v hotelu Breza za 01.04.2016.  Vse člane vabimo, da prenočišča rezervirajo v Hotelu Breza ****, najkasneje do 25. marca 2016 preko telefonske št. 03 829 7836 ali preko e- pošte: booking@terme-olimia.com  Storitev nočitev z zajtrkom v enoposteljni standard sobi stane 59,00 € po osebi, nočitev za  dve osebi v dvoposteljni standard sobi stane po osebi 49,00 €. Cena namestitve vključuje namestitev v dvoposteljnih sobah (TWC, klima, tel, lcd sat TV, mini bar, internet) samopostrežni  zajtrk,  uporaba dvorane s tehniko, prost vstop v bazenski kompleks Termalija, parkirišče in ddv. Doplačilo je potrebno za turistično takso (obvezno) 1,25.€ /osebo/dan in v kolikor boste ostali na večerji je cena večerje 20,00  € (samopostrežni bife).  Prijavo za strokovni del seminarja za sekcijo tekstilcev posredujte Adrijani Poljanšek, preko e- pošte: Adrijana.Poljansek@ozs.si, za sekcijo predelovalcev kož in vzdrževalcev tekstilij pa: Mateja.Loparnik@ozs.si. Dodatna pojasnila in informacije: Adrijana Poljanšek 01/58 30 826, Sekcija tekstilcev ali Mateja Loparnik Učakar,  01/ 58 30 801.