Sekcija cvetličarjev

Najaktualnejše cvetličarske informacije:
 

- EUROPA CUP 2016 -  Genova

Razstava poročnih šopkov na sejmu Poroka 2016

Seminar - 5 brezplačnih idej za povečanje prodaje in dobička v vaši cvetličarni

Za ogled celotnih informacij klikni na VEČ.

 

 

EUROPA CUP 2016 -  Genova

Si želite v živo pri delu opazovati 23 najboljših evropskih cvetličarjev, kako kreirajo 138 vrhunskih cvetličnih kreacij?

Bi obiskali prezentacijo svetovnega cvetličarskega prvaka Alexa Choia ali pa žive legende svetovnega cvetličarstva Gregorja Lerscha in še mnogih vrhunskih imen svetovnega cvetličarstva. Vas zanima kakšne so nakupne navade generacije "Millenialls"? Če da, potem ne smete zamuditi dogodka, kakršnega v Evropi še ni bilo. V četrtek 7. aprila 2016 se zvečer pridružite skupini, ki si bo vse to ogledala v organizaciji sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS in potovalne agencije Abctour d.o.o.

Pohitite. Rok za prijave je do 4.3.2016

Več na spletni strani http://www.florist.si/novica.aspx?id=495

 

Razstava poročnih šopkov na sejmu Poroka 2016

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev v sodelovanju s Celjskim sejmom letošnje leto na sejemskem dvojčku Poroka in Flora 2016 že šestič organizira veliko promocijsko razstavo poročnih šopkov.

Namen razstave je promocija slovenskih cvetličarn in njihove kreativnosti. Cvetličarji boste lahko predstavili poročni šopek in svojo dejavnost, pri tem pa ste lahko še bogato nagrajeni.

Prijave so možno še do 3.3.2016

Več na spletni strani http://www.florist.si/novica.aspx?id=494

 

Seminar - 5 brezplačnih idej za povečanje prodaje in dobička v vaši cvetličarni

Profesionalne cvetličarke in cvetličarje vabimo na seminar o prodaji in marketingu ter pravilni negi rezanega cvetja v cvetličarni, ki bo potekal v času sejma Flora 13. marca 2016 s pričetkom ob 10:00 uri v predavalnici v medetaži dvorane L Celjskega sejma, Dečkova cesta 1 v Celju.

Seminar je namenjen izključno cvetličarkam in cvetličarjem, ki se profesionalno ukvarjajo s cvetličarstvom.

Predhodna prijava udeležbe je obvezna. Pisne prijave sprejema sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS (Miran Rade). Prijavi se vsak udeleženec posebej, preko spletne prijavnice http://www.ozs.si/Dogodki.aspx?id=a0Nb000000T9J85 . S prijavo si udeleženci rezervirajo tudi vstopnico za prost vstop na sejem v nedeljo 13. marca 2016.

Prijave so možno do vključno 9. 3. 2016

Več na spletni strani http://www.florist.si/novica.aspx?id=491