Inox ograje - Ivan Meh s.p.

Pri Inox ograje skoraj ni omejitev,  saj jih lahko kombinirajo tako z lesom, kot tudi z steklom, plastiko… omejitev pri željah skoraj ni, saj se lahko pri izdelavi ograjnih sistemov v največji možni meri upoštevajo vse zahteve posameznega naročnika.     
 

Inox Ograje
imaj sodoben videz in možnost široke uporabe. Uporabljajo se lahko tako za prenove na starejših objektih . Vsekakor pa je zelo lepa dopolnitev novih gradenj in poslovnih objektov, saj ustvarijo tako na starejšem kot tudi novem objektu moderen videz. Kar pa se tiče vzdrževanja so inox ograje nezahtevne, imajo dolgo življenjski dobo in ohranijo lep videz kljub izpostavljenosti vremenskim vplivom.

Posamezni ograjni sistemi so izdelani iz cevi, ki se predhodno razrežejo na želene dolžine in kasneje sestavijo s pomočjo vijakov, ograjnih elementov in lepila. Poleg naštetih lastnosti jih odlikuje tudi enostavna montaža, saj v primerjavi z kovanimi ograjami varjenje pri sami montaži ni potrebno. Montaža inox ograje je enostavna, poteka brez varjenja, uporabijo se ustrezni vijaki in lepilo za inox material.
 
Za več informacij kliknite tukaj
 
ograja inox