Opravljanje storitev v Avstriji ter novosti 2016 in predlog Zakona o napotitvi delavcev v tujino - 13.4.2016

Območna obrtno-podjetniška zbornica Slovenj Gradec organizira v sredo, 13. aprila 2016 seminar: Opravljanje čezmejnih storitev v Avstriji ter novosti v letu 2016 in predlog Zakona o napotitvi delavcev v tujino.

 

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 11. aprila 2016 na tel.št.: 02 88 21 590 ali na mail: maja.savc@ozs.si

Za ogled celotnega povabila na seminar klikni na VEČ.

Opravljanje čezmejnih storitev v Avstriji, prijava storitve kdaj? Potrebna dokumentacija, ki jo mora podjetnik priložiti k prijavnim obrazcem. Kako napotiti delavca v na delo v tujino? Kje dobiti vse potrebne informacije o napotitvi? Kaj vse je potrebno upoštevati od začetka napotitve delavca, če gre za slovenskega državljana, če ne gre tretjega državljana? Na kakšen način? Plačevanje prispevkov v gradbene sklade. Kdaj napotimo delavca na službeno pot in kdaj ne? Najpogostejše napake pri čezmejnem opravljanju storitev. Novosti v Avstriji v letu 2016. Predlog novega Zakona o napotitvi delavcev s tujino.

Program strokovnega seminarja:

 

Komu je namenjen seminar?

Seminar je namenjen majhnim družbam in samostojnim podjetnikom posameznikom in podjetjem.

Predavateljica Zdenka Bedekovič

Več o predavateljici: Zaposlena v Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, na mestu svetovalke – specialistke s področja plač, knjigovodstva in poslovanja v tujini dnevno svetuje članom in potencialnim članom zbornice. Je avtorica številnih člankov revije Obrtnik podjetnik in redno predava na zelo obiskanih seminarjih in delavnicah v OOZ po celi Sloveniji ter drugih inštitucijah.

 

Seminar bo v sredo, 13. aprila 2016 ob 11:00 uri v prostorih Višje strokovne šole Slovenj Gradec, Koroška ulica 11, Slovenj Gradec.

Seminar je za člane zbornice Slovenj Gradec BREZPLAČEN, za vse ostale je cena 60,00 € (brez ddv). Znesek se plača na trr: SI56 1010 0003 9228 638, sklic: si12 VAŠA DAVČNA ŠTEVILKA, namen: seminar AVSTRIJA, OOZ Slovenj Gradec, Šolska ulica 6, Slovenj Gradec.

PRIJAVE SPREJEMAMO NA TEL. ŠT.: 02 88 21 590 ali na mail: maja.savc@ozs.si