Sekcija gostincev: Vabilo na strokovno ekskurzijo na Dunaj

Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira ogled sejma Hotel & Gast 2016 Wien in ogled Dunaja z njegovo gostinsko ponudbo. Na strokovni ekskurziji se nam bo pridružil tudi  prof. dr. Janez Bogataj.  
 
Datum: 04. /05. april 2016       

Za ogled celotnega povabila klikni na VEČ.

PROGRAM: 1.dan: LJUBLJANA – CELJE – MARIBOR - DUNAJ

Odhod iz Ljubljane ob 04.00 uri in vožnja preko Celja in Maribora v Avstrijo do cesarskega mesta Dunaj, kjer bomo dopoldne posvetili ogledu sejma Hotel & Gast 2016 Wien. Na sejmu se boste seznanili z inovacijami in novimi izdelki s tega področja. Zagotovo boste našli veliko zanimivih stvari in tudi nove partnerje.  Popoldne ob dogovorjeni uri se bomo odpeljali v središče mesta, panoramska vožnja po Ringu, ob katerem so zgrajene čudovite stavbe: mestna opera, kraljevo gledališče, rotovž, univerza, parlament, naravoslovni in umetnostno – zgodovinski  muzej. Sledi vožnja proti našemu hotelu, kjer se bomo udobno nastanili. Z vodnikom se bomo v popoldanskih urah sprehodili po središču Ringa z ogledom znamenitosti in lokalov.  Večerjo bomo imeli v znanem gostišču Heidenkummer z dolgoletno tradicijo, kjer nam bodo pripravili specialiteto mesta. Pri večerji se nam bo pridružil tudi g. Leskošek, lastnik Hotela Korotan na Dunaju. Počitek za pripravo na še en dan poln zanimivosti v mestu številnega dogajanja.

2.dan: DUNAJ – GRINZING – MARIBOR – CELJE - LJUBLJANA

Po zajtrku sledi obisk dunajske tržnice, ki slovi predvsem po številnih malih lokalih, ki so namenjeni trgovcem in obiskovalcem, kateri ne ponujajo zgolj pijače temveč tudi prehrano. Prepričani smo, da boste navdušeni nad različno kulinariko na tržnici. Okoli poldneva se ponovno podamo v središče mesta, kjer imamo prosto za individualne oglede. V popoldanskih urah se odpravimo v znani predel Dunaja, Grinzing, »podeželje« cesarskega mesta, znano po dobri hrani in vinu. Pozno kosilo nam bodo postregli v najstarejšem gostišču Grinzinga. V popoldanskih urah zapustimo mesto in se odpravimo proti domu s prihodom v poznih večernih urah.

CENA:     169,00 EUR  pri min. 30 potnikov, za člane sekcije s poravnano članarino je cena 140,00 EUR!

Članom Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS, ki imajo poravnano članarino, del stroškov krije Sekcija. 

Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestnine v Sloveniji, go box v Avstriji, dnevnice voznikov, nastanitev v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, večerja v gostišču, kosilo v gostišču, vstopnica za obisk sejma, zunanje oglede po programu, nezgodno zavarovanje potnikov, vodenje vodnika z licenco GZS in organizacijo potovanja, DDV.

Rok za prijavo: 29.3.2016 oziroma do zasedbe prostih mest

Možna doplačila:

Cena je izračunana pri udeležbi najmanj 30 plačanih potnikov.

Za potovanje je potrebna osebna izkaznica ali potni list.

Prijava: Turistična agencija Euroval turizem d.o.o. Maribor. tel: 02/ 234 90 90 Fax: 02/ 234 90 92  El. pošta: vesna.urosevic@euroval. Kontakt na OZS: Vlasta Markoja, Sekretarka sekcije  01/5830 571 ali vlasta.markoja@ozs.si

Plačilni pogoji: pred odhodom.

Splošni pogoji Euroval d.o.o. so sestavni del potovanja in so na voljo v agenciji ali na spletni strani www.euroval.si!

prijavnica