Vabljeni na Pomladni sejem in sejem GREEN - vstop prost

Vabimo Vas na Pomladni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti ter sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN, ki bosta od 31. marca do 2. aprila 2016 v Gornji Radgoni.
 
Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ.
 

Sejem GREEN vabi na ogled in preizkus električnih vozil, naravnih gradbenih materialov in gradnje (les, slama, ilovica, konoplja, bio barve in izolacija), ponudbe za vrt in okolico (sadike, trajnice, semena, oprema), trajnostne obrti, predstavitve mladih podjetnikov in inovatorjev ter k menjavi uporabnih predmetov (PRINESI – ODNESI).

 

Razstavni program Pomladnega sejma bo ponujal izdelke in storitve s področja gradbeništva in obrti, urejanje okolice, okolju prijazno ogrevalno in klimatizacijsko tehniko, komunalni, vodovodni in kanalizacijski program ter čistilne naprave. Prikazane bodo obrtniške spretnosti, poklici in razstava Čar lesa. Bogat je tudi program brezplačnih energetskih, gradbenih in okoljskih svetovanj.

Podrobnejši program dogajanja, ki bo poln zanimivih dogodkov in delavnic na ekološke, gradbene in energetske teme je na tej povezavi. Več o obeh sejmih najdete na spletni strani Pomurskega sejma

Vstop na sejem je prost! Parkiranje je brezplačno!