Seminar LIČENJA v sodelovanju z MUD - Make-Up Designory - 18.4.2016

Območna obrtno-podjetniška zbornica Slovenj Gradec za Sekcijo frizerjev in kozmetikov organizira seminar ličenja, ki bo v ponedeljek, 18. aprila 2016 ob 10:00 uri v prostorih Mpik-a. Seminar bodo izvedli strokovnjaki iz podjetja MUD - Make-Up Designory.
 
Rok za prijavo je 15.4.2016 na tel. št.: 02 88 21 590 ali na mail: maja.savc@ozs.si
 
Za ogled celotnega povabila klikni na VEČ.

Pred desetletjem ustanovljena največja šola za make-up artiste v Ameriki Make-Up Designory je doprinesla odličnost k make-up izobraževanju. Priznani umetniki ličenja s svojimi učenci delijo strast do ustvarjanja in navdihujoče okolje, na njih pa prenašajo tako praktično znanje kot tudi bolj sofisticirane spretnosti. V New Yorku in Los Angelesu se izobražujejo učenci iz vsega sveta in pridobivajo znanje iz umetnosti, lepotne make-up umetnosti, oblikovanja pričesk, karakterne maske in posebnih efektov. Nekateri naši najboljši diplomanti so postali pravi zvezdniki, saj delujejo na razdalji od Hollywooda do Brodwaya in tudi v Evropi.

Poleg neprimerljivega izobraževalnega programa smo ločeno ustvarili tudi vrhunsko Make-Up Designory kozmetiko in pripomočke. Za vsakdanje uporabnike smo razvili prijazno in dostopno izobraževanje o naših izdelkih, s katerimi lahko dosežejo najboljši izgled in postanejo sami svoji strokovnjaki. Kozmetike na tako visokem nivoju z jasnim in poučnim pristopom ne boste našli nikjer drugje.

DEL NAJVEČJE ŠOLE

Make-Up Designory je največja šola za make-up artiste. Svoja vrata je prvič odprla leta 1997 v severnem Hollywood-u v Kaliforniji, kjer je center svetovne filmske in studijske produkcije. Priznani inštruktorji s svojimi učenci delijo strast do ustvarjanja in navdihujoče okolje, na njih pa prenašajo pomembno teoretično in praktično znanje. Danes izvajajo MUD izobraževalne programe v dveh glavnih šolah (Los Angeles in New York) in v MUD Studiih po vsem svetu.

MUD V SLOVENIJI

MUD Studio Ljubljana enako kot ostali MUD partnerji, izvaja programe LEVEL I in LEVEL II. Po uspešnem zaključku naši študenti pridobijo mednarodno priznan MUD certifikat make-up artista in diplomo o uspešno opravljenem izobraževanju. Ta certifikat v make-up industriji lahko odpre marsikatera vrata.

 

ZAKAJ MUD ŠOLA?

// Vrhunski izobraževalni sistem.

// Ameriška šola ustanovljena v Hollywood-u v Kaliforniji, kjer je center svetovne filmske in studijske produkcije. 

// Mednarodna diploma o opravljenem MUD izobraževanju.

// Set profesionalnih MUD ličil in dodatkov, s katerim lahko takoj opravljate delo make-up artista.

// Naši inštruktorji so mednarodno priznani. S svojim znanjem so postali iskani v Sloveniji in Evropi. Redno poučujejo v Milanu, Berlinu, Belgiji ...

// Možnost nadaljevanja ali začetka šolanja v tujini. Na primer: LEVEL I končate v Ljubljani, LEVEL II nadaljujete v Milanu.

// Postanite del svetovne družine z več kot 15.000 MUD diplomanti.

 

MUD LIČILA IN PRIPOMOČKI

Neprimerljiv izobraževalni program je podlaga za razvoj vrhunske linije MUD ličil in pripomočkov. Izdelki so najvišje kakovosti in proizvedeni v ZDA. Prve sence, podlage, korektorje in maskaro je MUD razvil zaradi potrebe po bolj obstojnih, visoko pigmentiranih in kvalitetnejših izdelkih, ki make-up artistom omogočajo ustvariti željeni in obstojen make-up. Danes je tako profesionalnim, kot vsakodnevnim uporabnikom na voljo celotna linija MUD ličil, ki omogoča neomejeno in natančno izbiro odtenkov ter MUD pripomočkov za nanos in oblikovanje.

 

MUD ličila in pripomočke lahko kupite v vsakem MUD Studiu, v spletni MUD trgovini ali izbranih salonih. Vsakodnevnim uporabnicam pri izbiri in kar je še bolj pomembno – potrebi, pomaga in svetuje certificiran MUD make-up artist. Ni več ovir, da bi postali sami svoj mojster ličenja.


Seminar je v ponedeljek, 18.4.2016 ob 10:00 uri v prostorih Mpik-a, prvo nadstropje, Ozare 19, Slovenj Gradec.


SEMINAR JE ZA ČLANE SEKCIJE FRIZERJEV IN KOZMETIKOV PRI OOZ SLOVENJ GRADEC BREZPLAČEN ZA VSE OSTALE JE CENA 50,00€ brez ddv.

Znesek se plača na trr: SI56 1010 0003 9228 638, sklic: si12 VAŠA DAVČNA ŠTEVILKA, namen: seminar LIČENJE, OOZ Slovenj Gradec, Šolska ulica 6, Slovenj Gradec.