VSTOPNICE za sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY 9. in 10. april 2016

Člani Sekcije frizerjev in kozmetikov pri Območni obrtno-podjetniški zbornici Slovenj Gradec lahko v pisarni zbornice prejmejo brezplačno vstopnico za ogled sejma kozmetike in lepote LOVE BEAUTY, ki bo potekal 9. in 10. aprila 2016 na gospodarskem razstavišču.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.
 

 

Predstavitev dogodka Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM,

9. in 10. aprila 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

V veselje nam je, da bo Slovenija ponovno doživela dogodek, ki bo povezoval vso lepotno industrijo. Še več, pritegnili smo tudi tujega partnerja - Health and Beauty iz Nemčije, kateri s svojim udejstvovanjem v Evropi že 30 let uspešno organizira BEAUTY FORUM dogodke.  Health and Beauty izdajaja mnogo revij, med nijmi tudi BEAUTY FORUM revijo, ki je namenjena predvsem profesionalncem v lepotni industriji, kar pomeni, da je dostopna v lepotnih salonih, širokemu krogu strank in ostalim, ki jih zanima lepota. Prvo številko revije BEAUTY FORUM bomo v slovenščini izdali v času sejma.

Sejem bo razdeljen na dva osnovne segmenta, kar je novost na tovrstnih dogodkih – združili bomo model B2B in B2C. Tako bomo pod eno streho privabili najširšo možno ciljno skupino razstavljavcev, predstavila pa se bo tudi profesionalna dejavnost in ponudba.  V sklopu modela B2C se bodo predstavile tudi dejavnosti, ki je namenjene končnemu uporabniku, ter zelo pomemben kongresni del, ki bo zajemal paleto zanimivih predavanj, ki bodo zajemala vse - od strokovnih pa vse do splošnih tem, namenjenim obiskovalcem.

Gosti sejma so znane domače in tuje osebnosti:

NICO BAGGIO

(make up artist – vizažist)

 

EVGEN GEC

(make up artist- vizažist, kozmetični svetovalec in prodajni trener)

KOMU JE NAMENJENO PREDAVANJA EVGENA GECA?

Tistim, ki:

EMEŠE BAČKAI

Vsestranska umetnica ličenja

V NEDELJO DOPOLDNE VAS NA GLAVNEM ODRU čaka EMEŠE z novo revolucionarno tehniko poročnega vodoodpornega 3D makeupa. Gre za makeup primeren za svečane in posebne priložnosti.

ROMANA PRAPROTNIK

NA SEJMU BOMO LAHKO POSLUŠALI ROMANINO PREDAVANJE »Kako negovati stopala doma«

S katerim želi opozoriti kako nujna je pedikura pri problemih na stopalu in predvsem kako skrbeti za nego svojih stopal doma. Kdaj po nakupih čevljev in kakšni so primerni. Zakaj je pomembno pregledovanje nog doma. Katere kreme so primerne za določeno stopalo.

KRISTIJAN PETEK

V SOBOTNEM POPOLDNEVU PRIČAKUJTE styling by KSFH lasuljarna - ekskluziven prikaz prepleta tehnik in postopkov, ki bodo brez večjega poseganja v las ali lasno strukturo,  kratkolasko spremenile v dolgolasko. Pričakujte »art« preobrazbo za poročne ali posebne priložnosti.

več o sejmu